To je to što me zanima!

Novi okus najpoznatije hrvatske praline

Bojana Gregorić Vejzović moderirala je predstavljanje nove Bajadere Amarus medijima u predivno uređenom Kraševom Choco Baru u Zagrebu
Vidi originalni članak

Uzvanici su imali jedinstvenu priliku od predstavnica Kraša saznati sve o vrhunskoj pralini koja je prvi put nakon 6 desetljeća postojanja dobila novu inačicu okus! Uz predstavljanje kampanje, degustirana je nova Bajadera Amarus, a posebno za ovu priliku, majstori iz Choco bara pripremili su koktel s kombinacijom nougata u kojem su gosti uživali.

Posebnost nove Bajadere Amarus je u raskošnom tamnom nougatu, obogaćenom komadićima Mediterana – aromatičnom kombinacijom slatkih i gorkih badema i najfinijim lješnjacima.

„Elegantna i profinjena pralina bogatog okusa Bajadera ima preko 60 godina dugu povijest, ispunjenu tradicijom vrhunske izrade i prepoznatljivom kvalitetom najboljih sastojaka. Prema ocjeni hrvatskih potrošača, Kraš je najbolji proizvođač slastica na tržištu, a njegov najpoznatiji brand – Bajadera, već godinama je najjača pralina. Upravo zbog naših kupaca odlučili smo obogatiti asortiman naših najjačih brandova, prvenstveno Bajadere i Dorine novim okusima.“ – izjavila je direktorica Službe marketinga, Andreja Hanžek. 

Idi na 24sata