To je to što me zanima!

Obogatite okus vašeg roštilja pikantnom svježinom

Ljubitelji Zvijezdinog nezamjenljivog umaka od svježih žumanjaka i suncokretova ulja mogu birati između čak 11 varijacija prilagođenih individualnim željama i navikama
Vidi originalni članak

Uz okus Zvijezdine majoneze svi smo odrasli, jer to je prva majoneza u Hrvatskoj, koja već preko 50 godina čvrsto drži počasno mjesto na stolovima potrošača svih dobi. Od početka proizvodnje 1959. do danas Zvijezda je svoju ponudu majoneze obogatila brojnim novitetima pa ljubitelji ovog nezamjenljivog umaka od svježih žumanjaka i suncokretova ulja mogu birati između čak 11 različitih varijacija prilagođenih individualnim željama i navikama. 

Vječiti klasik je svima dobro poznata delikates majoneza, dobitnik znaka Hrvatske kvalitete, koja prirodno sadrži vitamin E, a nema konzervansa, dodanih aroma i stabilizatora. Obožavateljima roštilja posebno su namijenjene uravnoteženo ljuta čili majoneza i majoneza sa češnjakom, koje savršeno nadopunjavaju gotova jela i meso. Uz ribu na žaru ili povrće najbolje idu majoneza s mediteranskim začinima i majoneza s okusom limuna i limete, koja privlači posebnom svježinom okusa. 

Isti užitak s manje masnoće

Dobar roštilj još je bolji s dobrom salatom, a tu je nezamjenljiva salatna majoneza. Izvrsno se uklapa i lagana majoneza s 30 posto jogurta, nastala na bazi light majoneze koja zadržava istu kvalitetu i okus s 50 posto manje masnoće. Gurmani koji paze na unos masnoća tako se više ne moraju odricati ni roštilja ni majoneze. Štoviše, mogu učiniti i nešto dobro za svoje zdravlje, izaberu li Omegol majonezu s dodanim omega-3 masnim kiselinama.

Inovacije u recepturama, praćenje svjetskih trendova i potreba potrošača smjernice su razvoja Zvijezda majoneza. Konačni dokaz tome su i namazi na bazi majoneze Špeksi i Hambi, stvoreni za sendviče s mesom upravo skinutih s roštilja.

Raspon okusa Zvijezdine majoneze čini je nezaobilaznim sastojkom svakog pravog roštilja. Kao prilog, salata ili začin, majoneza nepogrešivo ostvaruje svoj cilj: pretvara dobar roštilj u još bolji.

Idi na 24sata