To je to što me zanima!

Od nekad obične žene postala sam vidovnjakinja Bela

Od tog događaja moj život se u potpunosti promijenio. Moja predviđanja i osjećaji koji ih prate intenzivno su rasli svih ovih godina. Tako sam postala od nekad obične žene – vidovnjakinja
Vidi originalni članak

Rođena sam u jednom malom gradiću pokraj Virovitice. Nakon sretnog djetinjstva i završenog fakulteta, pronašla sam posao a ubrzo se i udala. Vodila sam svoj život kao i svi ostali, dok se jednog dana nije sve promijenilo. Tog dana ujutro, na povratku prema svom domu doživjela sam tešku nesreću. U meni se od tog jutra nešto promijenilo, osjetila sam na sebi „dodir milosti“ koji me povukao natrag u život. Dani su prolazili u mom oporavku, a u meni se pojavio neki nemir, želja za nekim „višim“ ispunjenjem. Nisam shvaćala što se sa mnom događa, imala sam sve u životu, pa zašto onda nisam bila sretna? Bila sam u sobi sa dvije žene s kojima sam često razgovarala i nekako se desilo da sam počela nesvjesno završavati njihove rečenice i donositi zaključke koji su se pokazali točnima. I nakon mog oporavka, sve učestalije sam previđala nečije postupke i događaje. Bilo mi je to sve čudno, pa sam s vremenom odlučila malo više proučiti iskustva ljudi koji su se susreli sa bliskom smrću. Vizije, slutnje o budućim događajima, povećana intuicija, osjećaj milosti koji ih prati, su bile samo neke od „posljedica“ njihovih iskustava. Tako me moj put doveo u svijet alternative kojeg sam danas dio.

Od tog događaja moj život se u potpunosti promijenio. Moja predviđanja i osjećaji koji ih prate intenzivno su rasli svih ovih godina. Tako sam postala od nekad obične žene – vidovnjakinja Bela. Uz pomoć tarota, vidim jasnu sliku vaše budućnosti i sve putokaze koji su pred vama. Čovjekovu snagu vidim u ljubavi, jer je i u mojim teškim trenutcima uz mene bio moj muž i obitelj. Već 30 g. kod svojih korisnika poznata sam i kao stručnjak za ljubavnu problematiku koju gledam kroz tarot. Pomoću tarota imam bolji uvid u vaš život, probleme koji vas muče te mogu vidjeti karakternu sliku vas i/ili vašeg partnera. Predlažem vam korake koje možete poduzeti kako bi pronašli svoju srodnu dušu ili učvrstili vašu vezu ili brak. Fokusiram se na emocionalne aspekte vaše veze i dajem odgovore kako da ostvarite sretniji ljubavni život.

Ukoliko vas muče događaji iz prošlosti, ne znate kako postupiti u sadašnjoj situaciji ili brinete što vas očekuje u vašoj budućnosti  - nazovite me. Dajem vam pouzdane odgovore. Odaberite već danas kojim ćete putem krenuti i promijenite na vrijeme svoju sudbinu.

Ne čekajte da negativnost i tuga zavladaju vašim životom – kontaktirajte  me, to je prvi korak prema sretnijem životu! Vaša Bela

060 617 616
(fix. 6,99; mob. 8,41 kn/min)

www.astrologija-tarot.hr

Aurora u.o.|Slave Raškaj 10, Karlovac|RH|OIB: 12533330791|info: +385 1 4574310


Idi na 24sata