To je to što me zanima!

Od običnog dječaka do najveće svjetske senzacije!

”Justin Bieber - 100% razotkriven!” knjiga je koju mora imati svaki pravi fan najpopularnijeg mladog pjevača današnjice. Potraži je na kioscima za samo 29,90 kn!
Vidi originalni članak

Pridruži se i ti “Bieberomaniji” i saznaj zašto je Justin Bieber zaludio milijune tinejdžera diljem svijeta. Justin je trenutačno najveća svjetska pop-zvijezda, i još je u usponu! U ovoj fantastičnoj i zabavnoj knjizi “Justin Bieber - 100% razotkriven” saznaj kako je od običnoga kanadskog dječaka postao svjetska senzacija i prođi iza scene da saznaš intrigantne podatke koji nisu svima dostupni.

Knjiga je prepuna odličnih fotografija, fascinantnih činjenica, mnogih javnosti nepoznatih podataka o Justinu, zanimljivih citata i kvizova vezanih uz njegovu karijeru i privatni život. Saznaj kako bi bilo s Justinom otići na večeru, pogledaj koja bi bila tvoja uloga u njegovu životu i pronađi još mnogo interaktvnih sadržaja koji će ti otkriti jesi li pravi fan.

Nikako ne propusti ovu jedinstvenu priliku i požuri na kioske po svoj primjerak knjige “Justin Bieber - 100% razotkriven!” i tebe će nakon čitanja vrlo vjerojatno zahvatiti groznica zvana Bieber! Cijena knjige je samo 29,90 kuna!

Idi na 24sata