To je to što me zanima!

Odigraj igricu i osvoji ulaznice za Vip Snježnu kraljicu!

Vipnet, generalni sponzor slalomskih utrka Vip Snježna kraljica, poziva sve ljubitelje skijanja da 4. i 6. siječnja dođu na Sljeme i budu dio nezaboravne navijačke atmosfere.
Vidi originalni članak

Vipnet, generalni sponzor slalomskih utrka Vip Snježna kraljica, poziva sve ljubitelje skijanja da 4. i 6. siječnja dođu na Sljeme i budu dio nezaboravne navijačke atmosfere. Na ovom jedinstvenom sportskom spektaklu, među 75 najboljih svjetskih skijaša i skijašica, posjetitelji će posebno bodriti našeg Ivicu, a osim u atraktivnim utrkama, moći će uživati u bogatom popratnom programu te besplatnoj hrani i piću na Krumpirištu.

Vipnet je za sve posjetitelje, ali i one koje će utrke pratiti iz topline svog doma, pripremio dodatne zabavne sadržaje te brojne nagradne igre. Tako je na Vipnetovoj Facebook stranici u tijeku atraktivna igra Grudalica, za vrijeme televizijskog prijenosa gledatelji će moći putem SMS-a pogađati pobjednika, a svi novi korisnici usluge Vip TV imaju priliku osvojiti dva vikend-skijanja za dvije osobe uz prisustvovanje treningu Ivice Kostelića, odnosno naših reprezentativaca.

Uključite se u igricu ovdje jer najbrži slalomaši i slalomašice osvajaju ulaznice!


Idi na 24sata