To je to što me zanima!

Odigrano 7. Državno prvenstvo za kadete i juniore u squashu

U subotu, 22. ožujka, u zagrebačkom FirstFitness&Squash Tower-u odigrano je 7. Državno prvenstvo Hrvatske u squashu za kadete i juniore na kojem je nastupilo 20-ak natjecatelja.
Vidi originalni članak

Raduje nas činjenica da se iz godine u godinu kvaliteta mečeva diže na višu razinu. Prvenstvo je krenulo s kategorijom U15, nastavilo se s kategorijom U17, da bi se završilo s najjačom i najstarijom kategorijom U19.

Moramo izdvojiti meč u kategoriji U15, između Frana Marcelića i Ivana Krznarića, koji je završio u 5 setova, a veliku pobjedu u dramatičnom meču je odnio Fran Marcelić. U kategoriji U17 pobjedu je odnio, po ocjenama mnogih, trenutno najbolji squash igrač u Hrvatskoj Martin Kegel.

U kategoriji U19, prvo mjesto je uzeo ponovno Martin Kegel, a moramo napomenuti da je u toj kategoriji U19 nastupio i Bruno Reljić naš standardni juniorski reprezentativac iz Slavonskog Broda koji je na kraju osvojio 3 mjesto izgubivši od sve boljeg i boljeg juniorskog squash reprezentativca Viktora Milosavljevića.

Na kraju turnira predsjednik saveza Vedran Režić zahvalio se svim natjecateljima, trenerima i posebno roditeljima koji im daju bezrezervnu podršku koja je vrlo bitna za razvoj sportske karijere djeteta te Hrvatskom olimpijskom odboru i Športskom savezu grada Zagreba.

Poredak po kategorijama:

Kategorija U15:

1.Roko Vončina
2.Fran Marcelić
3.Ivan Krznarić

Kategorija U17:

1.Martin Kegel
2.Viktor Milosavljević
3.Roko Vončina

Kategorija U19:

1.Martin Kegel
2.Viktor Milosavljević
3.Bruno Reljić

Idi na 24sata