To je to što me zanima!

Održan je izbor Kraljice središnje Hrvatske

U prekrasnom hotelu "Aristos" prošlog petka održan je izbor Kraljice središnje Hrvatske. Lentom najljepše okitila se Ozana Ružić (21) iz Koprivnice.
Vidi originalni članak

Prvom princezom je proglašena Anica Vidić (22) iz Zagreba, a druga princeza je također zagrepčanka Katarina Pavlović (23), dok kraljicom fotogeničnosti je proglašena Ana Barišić (19) iz Kutine. Organizator izbora je modna udruga "RS FASHION" na čelu s predsjednicom Senkom Rupić u suradnji s "Renta car 7/24" iz Zagreba. 

Pobjednice će se natjecati početkom svibnja u Zagrebu za prestižnu titulu Kraljice Hrvatske. Desetak prelijepih djevojaka prošetalo je u modelima "GALKO" te elegantnim večernjim haljinama i kupaćim kostimima dizajnerice Mirsade Jureša oplemenjene nakitom Blanke Barić a make - up potpisuje Barbara Janković.Među članovima žirija koji su odlučivali o pobjednici bio je i dr. Darko Vujanić kardiolog. U zabavnom dijelu programa oduševio je plesni klub "Petrinia" iz Petrinje, a zanimljiv je bio i nastup uličnog svirača Vilka i haiku pjesnika Đina. Voditelj programa je bio Dražen Kocijan Kocka.

Idi na 24sata