To je to što me zanima!

Office shoes pomogao donacijom obitelji Bašić

Donaciju Office shoes-a i caffe bara Mrav u iznosu od 12.000 kn obitelji Bašić uručile su cure iz Office shoes ekipe prije finalne utakmice Malonogometnog turnira kutija šibica
Vidi originalni članak

Nakon što je prije mjesec dana  ženska  ekipa Office shoes-a nastupila u 1. kolu  41. Malonogometnog turnira Kutije šibica i time napravila presedan na ovom tradicionalnom turniru te popunila mnoge stupce novina i časopisa, čak i sekunde u eteru nekih televizija, uprava tvrtke, zajedno sa prijateljima iz caffe bara Mrav odlučili su u ovo blagdansko vrijeme darivanja pomoći obitelji Bašić iz Velike Gorice.

Potaknuti tužnom pričom obitelji Bašić  Office shoes i Mrav odlučili su se  priključiti  humanitarnoj akciji i pomoći ovoj unesrećenoj obitelji. Naime, obitelj Bašić ostala je bez krova nad glavom u poplavi prije 2 godine, trenutno žive u tuđoj sobici s namještajem kojeg su im poklonili dobri ljudi. Da tragedija bude gora, majka boluje od karcinoma želuca, a od očeve plaće većina sredstava odlazi na lijekove i kredite kojima pokušavaju srediti poplavljenu kuću. Već dvije godine nemaju struje, a njihova osmogodišnja kćer Anamarija uči uz svijeće ili agregat, ako uspiju skupiti novac za gorivo. Međutim i u toj cijelog tragediji Anamarija je odlikašica.

Ukoliko i vi želite na bilo koji način pomoći ovoj nesretnoj obitelji i njihovoj vrijednoj i hrabroj djevojčici, to možete učiniti na dolje navedenu adresu ili žiro-račun obitelji Bašić.

Idi na 24sata