To je to što me zanima!

Ohladite se uz kremasti desert koji se topi u ustima!

U subotu ne propustite novi broj kulinarskog tjednika Skuhatćute i za samo 1,99kn uz 24sata uronite u gurmanski svijet vrhunskih jela.
Vidi originalni članak

Jede li vam se hladni kremasti desert, a ne biste sladoled, kušajte semifreddo. Semifreddo na talijanskom znači “poluhladan” te se odnosi na  poluzamrznute kreme, kolače od sladoleda ili voćne deserte. U ovotjednom Skuhatćute donosimo vam jednostavne i brze recepte za desert koji vam se tope u ustima. 

Otkrivamo vam i iskušane savjete slavnih kuhara za pripremanje savršene pite .  Hladne ruke, tijesto u koje se doda malo limuna ili octa te savršeno gust nadjev recept su majstora kuhinje za povrtnu pitu punu okusa.

Kušajte jela Marca Sassa, kuhara koji je pripremao jela za Roberta de Nira, Tom Cruisea i Meryl Streep, a danas ponosno smišlja nova jela u svom restoranu na Velom Lošinju.

Donosimo vam čak 16 recepata za hrskavu, slasnu i neodoljivu piletinu.

Skuhatćute potražite u subotu za samo 1,99kn uz vaš subotnji primjerak 24sata. 


Idi na 24sata