To je to što me zanima!

Oksa Pollock, hit roman za djecu i mlade stigao u Hrvatsku

Nakon Francuske, Njemačke, Italije, Rusije…, stotina tisuća obožavatelja i prijevoda na 20 jezika, OKSA POLLOCK, stigla je i u Hrvatsku!
Vidi originalni članak

Da je nešto čarobno u knjizi Oksa Pollock i njezinim pustolovinama, dokazali su Oksini hrvatski fanovi  koji su s velikim nestrpljenjem pohitali na zagrebački Cvjetni trg  po svoj primjerak knjige, uz koju su dobili I kravatu na dar, a nesvakidašnji je događaj bio popraćen izvrsnom rock-glazbom i vatrenom atmosferom.

Rock-glazba za koju se pobrinuo DINO & BAD NAME, ARTISTIKA – atraktivni plesači s bakljama i voditeljica programa Zlata Mück uveli su sve prisutne u čaroban svijet Okse Pollock. I sve to baš u Oksinu stilu!

Maštovita priča o pustolovinama djevojčice Okse Pollock koja nakon preseljenja iz Pariza u London otkriva svoje čarobne moći, dugo čuvane tajne, nevidljivu zemlju Edefiju i neobična bića  osvojit će sve one koji od knjige očekuju 100 % mašte, pustolovine i čarolije.

Uputite se u Nevidljivi svijet  i prepustite mašti jer na jesen stiže i novi nastavak, a ubrzo i film.

A i pridružite se Oksi Pollock na fejsu.

Svoj primjerak HIT romana Oksa Pollock  - Nevidljivi svijet  možete pronaći u knjižarama Školske knjige te u svim boljim knjižarama.

Saznajte zašto je ova knjiga čarobna!

Idi na 24sata