To je to što me zanima!

On nas održava zdravima, Gwyneth Paltrow ga obožava!

Jeste li čuli za sve popularniji detox? Radi se o procesu čišćenja tijela na koje se zaklinju mnoge Hollywoodske zvijezde, među njima i Gwyneth Paltrow.
Vidi originalni članak

Da, većinu stvari za naše zdravlje možemo napraviti sami. Nažalost, neke toksine ne možemo izbjeći, jer ulaze u naše tijelo lošom prehranom, umjetnom kozmetikom, raznim sredstvima za čišćenje i zagađenim zrakom koji svakodnevno udišemo.

Zbog toga se preporuča čišćenje tijela barem 2 puta godišnje, a čišćenje mora biti usredotočeno na organe koji su najviše opterećeni - probava, jetra i crijeva.  

Zar se naše tijelo ne čisti samo?

Jetra u našem tijelu ima funkciju mehanizma čišćenja, mada ponekad ne uspijeva obavljati svoju funkciju. Kada postane zasićena mastima, ne može ukloniti toksine koji se počinju gomilati u tijelu jer se u njenim kanalima nakupljanju kristali kolesterola.  

10-dnevna detox dijeta

Detox dijete se dosta razlikuju i nekada mogu da izgledaju kao znanstvena fantastika. Savjetuje se konzumiranje ograničenog broja namirnica i čišćenje tijela neukusnim stvarima kao što je ulje i slično. Da bi olakšali taj proces koji moramo svi nužno obaviti, dobro je pronaći proizvod koji nas vodi kroz pojedine procese čišćenja tijela.

Na hrvatskom tržištu može se nabaviti proizvod 10-Days Detox, koji sadrži kombinaciju 3 prirodna dodatka prehrani:

•    Liver Antiox, koji štiti i čisti jetru
•    Digestive Care, koji regulira izlučivanje probavnih sokova te tijelu daje energiju
•    Colon Protect, koji utječe na probavu, održava ravnotežu probavnog trakta

Što očekivati nakon detoksikacije?

•    dobro raspoloženje i višak energije,
•    bolju probavu,
•    čistu i glatku kožu,
•    čvrste nokte i ljepšu kosu,
•    miran i kvalitetan san.  

Potvrđeno je i da oni koji započnu s procesom detoksikacije lakše i brže gube višak kilograma i zbog toga je 10-dnevni detox idealan početak svake dijete.

Idi na 24sata