To je to što me zanima!

Oprez, kamatarenje u Hrvatskoj sve jače!

Financijski savjetnici iz tvrtke Nereida upozoravaju da je kamatarenje u Hrvatskoj sve jače. Svoje korisnike želimo upozoriti da budu iznimno oprezni u uzimanju neprovjerenih kredita
Vidi originalni članak

Prema statistikama koje imamo u Hrvatskoj, sve veći broj građana uzima zajmove od kamatara, što je naravno rezultat velike nezaposlenosti i porasta dugovanja. Posudbom velikih iznosa, dug građana raste iz dana u dan i zbog toga brojni Hrvati ulaze u začarani krug iz kojeg se ne mogu izvući.

Udio loših kredita u Hrvatskoj porastao je s 15% na čak 17% do rujna ove godine, što je izuzetno veliki rast i razlog za alarm. Zbog financijskih pritisaka, sve veći broj građana, najčešće onih koji žive na rubu siromaštva, traži izlaz u suradnji s kamatarima i tako pada u njihove ruke. Nereida smatra da je broj prijava protiv kamatara znatno premali, s obzirom na stvarni broj njihovih sklopljenih 'poslova', te poziva na transparentnost u poslovanju i oprez građana.

"Nakon višegodišnjeg iskustva u financiranju u cijeloj Europi putem globalne garancije Global Guarantee te u suradnji s tvrtkom partnerom Nereida, dobili smo povjerenje više od 700.000 fizičkih osoba, koji su kamatarenje odbacili kao potpuno nepotreban oblik pozajmljivanja novaca. Mikro zajmovi 21.stoljeća daju se na nov i potpuno inovativan način i u Hrvatskoj, za što je potrebna jasna vizija, predanost cilju i velika profesionalnost naših zaposlenika. Usluge BRZIH I JEDNOSTAVNIH mikro i SMS kredita, bez straha od kamatarenja, pružamo uz jednostavnu, stručnu i sigurnu uslugu na obostrano zadovoljstvo."

Riješite se kamatarenja zauvijek, u 5 koraka:

1. Prijavite se na aplikaciju www.brzikredit.com u roku 2 minute!

2. Izaberite globalnu garanciju Global Guarantee

3. Zatražite do 3000kn!

4. Novac će na vaš račun, bez odlaska u poslovnicu i duga čekanja, biti već isti dan!

5. Otplatu riješite brzo i jednostavno u mjesec dana, preko uplatnice!

Zašto postoje ovakvi zajmovi?

Nereida zajmovi stvoreni su kako bi pomogli svima kojima imaju kratkotrajne financijske poteškoće. Postupak prijave je povjerljiv i potpuno siguran. Naš cilj je da pomognemo vama i vašoj obitelj i pružimo vam sigurnu aplikaciju za zajam, s kojom ćete uspješno doći potrebnog iznosa.

Gradimo povjerenje, borimo se zajedno protiv loših kredita. Više informacija doznajte na www.brzikredit.com.

"Ne riskirajte! Posuđujte novac na provjerenim mjestima" , toreador Teo – vaš savjetnik  za brze i 100% provjerene novčane usluge.

Idi na 24sata