To je to što me zanima!

Organizirajte poslovni domjenak u vrhunski uređenom prostoru

Plaza bar je noćni i dnevni bar u jednom koji svojom opremljenošću predstavlja i odlično mjesto za održavanje poslovnih prezentacija i domjenaka
Vidi originalni članak

Za one koji još ne znaju gdje pronaći Plaza bar, adresa je stambeno-trgovačko-poslovni kompleks Kvaternik Plaza, u bloku između Maksimirske i Nemčićeve ulice.

Ovisnici o cigaretama neće biti izbačeni, osiguran je prostor za pušače, a nećete imati ni problema s parkiranjem, jer u sklopu kompleksa se nalazi i parkirna garaža

Bar ima stage i svu potrebnu opremu za održavanje prezentacija što ovaj prostor čini idealnim za organizaciju poslovnih domjenaka. Također Plaza bar ima garderobu, vlastitog DJ-a i opremljen je sa 4 plazme i jednim LCD ekranom.

U galeriji fotografija se možete uvjeriti u vrhunsku uređenost prostora. Tražite li prostor za organizaciju poslovnog domjenka za kraj poslovne godine ne morate tražiti dalje, ovo je mjesto za vas! Za detaljnije informacije nazovite broj telefona +385 1 4004 317 ili mob. 091 244 5024. Možete poslati i upit na kontakt@plazabar.hr. Također, posjetite našu web stranicu www.plazabar.hr ili dođite osobno na adresu Nemčićeva 7.

Idi na 24sata