To je to što me zanima!

Bežična telefonija bez straha od prisluškivanja

Bežični telefoni novije generacije rabe DECT tehnologiju, štite od neželjenih slušača, imaju domet do 300 m i dodatne opcije poput mobitela
Vidi originalni članak

Mislite li da će potraga za bežičnim telefonom biti poput šetnje parkom, u trgovinama će vas obasuti mnoštvo čimbenika koje treba razmotriti prije kupnje. Provest ćete sate uz novog ljubimca pa nemojte žuriti s izborom - idealan telefon pomoći će da “ulovite” svaki poziv, osigurate privatnost razgovora ili čak upravljate užurbanim kućanstvom. Prije su se koristili uređaji s frekvencijskim pojasevima od 900 MHz, 2,4 GHz i 5.8 GHz, no današnji standard ( DECT 6.0) omogućuje povećan domet uz vrhunsku kvalitetu komunikacije bez potrebe za jačom frekvencijom. Zahvaljujući digitalnom signalu, uživat ćete u kristalnoj čistoći glasa i zvuka te snažnijem signalu, a više se ne morate brinuti da će netko prisluškivati razgovore zbog odlične zaštite. Nakon selekcije osnovnih karakteristika, pozabavite se dodacima poput dometa koji seže i do 300 m, sekretarica s velikim kapacitetom poruke, slušalica s ekranom na kojem se ispisuje broj pozivatelja, speakerphoneom za handsfree razgovar, integrirane kamere itd. Panasonicove bežične telefone kupite u Exportdrvu, a Siemensove u Mmm-Agramservisu.

BEŽIČNI TELEFONI UZVRAĆAJU UDARAC
Bežična tehnologija, revolucionarni izum glazbenice Teri Pall iz 1965. godine, doživio je snažan udarac nakon procvata mobilne tehnologije, a dolazak povoljnije (čak i besplatne) internetske komunikacije potaknuo je zlobnike da najave apokalipsu fiksne telefonije. Iako je tržišni boom mobitela i interneta uzdrmao klasičnu telefoniju, moderni bežični uređaji više ne zaostaju što se tiče tehnoloških trendova i dokazuju da telefoni još dugo neće napustiti ni domove niti radna mjesta. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare