To je to što me zanima!

Ferguson: Beckhama je uništilo vjenčanje s Posh

David je bio jako dobar dečko, ali nakon što se oženio nogomet mu je postao samo mali dio života, kaže trener Manchester Uniteda
Vidi originalni članak

David je bio fantastičan dečko. Nikad mu ništa nije bilo teško, ali sve se promijenilo onog dana kad se oženio za Posh Spice, za britanski Independent rekao je za Beckhama Alex Ferguson. Njih dvojica godinama su imali idiličan odnos, no završili su tako da ga je Ferguson držao na klupi, kopačkom gađao u svlačionici i na kraju prodao u madridski Real. No danas tvrdi kako njegova promjena na gore nije isključivo njegova krivnja.
- Od dana kad se oženio više nikad nije bio samo običan dečko. Postao je celebrity, a nogomet mu je bio samo mali dio života.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Carme 16.03.2008.

    Beckham nikada niti nije bio zvijezda na terenu. Pokazao je da je veliki profesionalac i da će uvijek dati sve od sebe u okviru svojih sposobnosti, ali nikada nije mogao nositi ekipu. Igrom sudbine, upravo je umjesto njega Barcina uprava dovela kao utješnu nagradu naviječima Ronaldinha - čovjeka koji će ga svrgnuti čak i sa marketinškog trona.

Komentiraj...
Vidi sve komentare