To je to što me zanima!

Osijek: Zapalio se kombi, vatra se dizala metrima

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Za sada još nemamo konkretne informacije. Znamo samo da se plamen pojavio u prostoru motora, a šteta se utvrđuje, rekli su u policiji
Vidi originalni članak

Dim je sukljao na sve strane, a vatra se dizala metrima u zrak, zaista je bilo strašno, rekao je čitatelj 24sata Davor Levačić koji je fotografiju snimio u utorak oko 16 sati u Osijeku na Sjenjaku.
- Dok su istovarivali uređaje, kombi se samo odjednom zapalio. Brzo su došla dva vatrogasna vozila, a od dima i vatre ništa se nije vidjelo - ispričao je Levačić.
I čitatelj A.Dj. našao se u blizini kombija. Kaže kako su za požar najvjerojatnije krive instalacije te da nije bilo ozlijeđenih.
U Policijskoj upravi osječko-baranjskoj su rekli kako se plamen pojavio u prostoru motora vozila i da se uzrok i šteta još utvrđuju.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • zoki66 24.12.2007.

    trebalo bi malo filtrirati te vijesti sa snimkama, postaviti neku vidljivost toga što se šalje, pa to su samu kockice....

  • doni 20.12.2007.

    i ta prva slika je moja....

  • doni 20.12.2007.

    ja zvao vatrogasce i imam bolju snimku hehe sam sto mi nest nece poslat tu na 24 sata neznam zasto a sve dobro napravim....jel neko zna zasto nece!?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare