To je to što me zanima!

Split: Okitili bor na plaži pa u moru odigrali picigin

Hrabre Splićane niske temperature nisu spriječile da se okupaju i zaigraju picigin u moru. Na svojoj plaži, Baćvicama, okitili su božićno drvce
Vidi originalni članak

Poznatu splitsku plažu Bačvice piciginaši se uljepšali božićnim drvcem. Njih par našlo se u nedjelju oko 12 na tradicionalnom božićnom okupljanju. Mnoštvo znatiželjinih prolaznika okupilo se i pratilo kićenje bora, čiji su vrh piciginaši krasili bijelim i crvenim balonima. Svim Splićanima i turistima dobrodošlicu su zaželjeli napisavši im poruku u pijesku Baćvica. Nakon kićenja hrabra družina otrčala je u more, iako je temperatura bila mršavih 8 stupnjeva, i odigrala picigin.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Kaiser 26.12.2007.

    ma splicani su kraljevi nema sta koji to ronioci ma to je sve nista naspram nsain splicanima ko bi to okitia bor i i onda igra picigin kraljevi samo kraljevi tj SPLICANI

  • taurus1986 24.12.2007.

    NIMA SPLITA DO SPLITA!!!! Alo riječka pi...ko zasto vi i purgeri imate komplekse manje vrijednosti od nas Spličana nije mi jasno?! Bače su tradicija a kostrena je selendra!!!

  • Hacker-ri 24.12.2007.

    Inace se zimi stotine ljudi kupa u moru. Sta je sad ovo neka novost? Nedavno su u Kostreni ronioci okitili bor pod morem na 2 C, pa se o njima nije ni rjec napisalo !

Komentiraj...
Vidi sve komentare