To je to što me zanima!

Sud monstrumima potvrdio kazne za silovanje curice

Dragoljub Molnar i njegova nevjenčana supruga Emina Haskić su uhićeni 2008. godine jer su silovali djevojčicu s čijim su se roditeljima družili
Vidi originalni članak

Dragoljuba Molnara (64) i njegovu nevjenčanu suprugu Eminu Haskić (40) uhitili su u srpnju 2008. godine zbog silovanja i bludničenja nad djevojčicom u Baranji. Županijski sud u Osijeku Molnara je osudio na 12, a njegovu suprugu na godinu i pol zatvora. Vrhovni sud potvrdio im je presude, piše Večernji list. Djevojčicu, s čijim su se roditeljima družili, zlostavljali su od njezine 9. do 13. godine, zbog čega danas ima trajne psihičke posljedice. Molnar, državljanin Srbije koji živi u Rijeci, djevojčicu je silovao u njezinoj kući u Baranji, ali i u Rijeci, kamo je djevojčica dolazila na ljetovanje. Davao joj je darove i novac te joj zabranio da o zlostavljanju ikome govori. Molnar je u zatvoru na odsluženju kazne, a njegova partnerica je kaznu već odslužila i sad je na slobodi.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • ZNAseHDZ 11.10.2009.

    netko godinama siluje dijete i dobije 12 godina i godinu i pol? baš me zanima koliko je najviše po zakonu mogao dobiti? da je ne daj bože silovano dijete od nekog suca bi li tada silovatelj dobio 20 god? takvi nemaju šta tražiti na slobodi.

  • plavuša13 11.10.2009.

    Curica ima trajne psihicke posljedice a suci se sprdaju sa ovako smjesnim kaznama?!Sramota i bezobrazluk.A za ova dva monstruma nadam se da ce ih mrak progutat!!!

  • sprinterica 11.10.2009.

    dobila je samo godinu i pol i što će se dogoditi kad izađe? nastavit će po starom za ovakvu gamad nije ništa drugo do zazidati ih u betonsku grobnicu metar sa metar i pustiti da crknu fuj

Komentiraj...
Vidi sve komentare