To je to što me zanima!

U školi zabranili slušanje Thompsona i narodnjaka

Vijeće učenika u školi u Našicama vodi školski radio, a ne mi, samo smo im rekli da glazba ne bi smjela biti preglasna, kaže ravnatelj škole
Vidi originalni članak

Mislim da je to zaista nepotrebno, sad nam puštaju samo rock i stranu glazbu, a u zadnje vrijeme bilo je i puno božićnih pjesama, rekao je naš čitatelj M. K. koji je fotografiju snimio prije tjedan dana u srednjoj školi Izidor Kršnjavi u Našicama.
- Rekli su da je to uvedeno kako se ne bi netko uvrijedio. Koliko znam taj natpis stoji od početka školske godine - objasnio je M. K. Ravnatelj Željko Filjak rekao je da radio isključivo uređuju učenici te da im nitko u školi nije preporučio da se takva glazba ne bi smjela puštati, nego su im samo rekli da bi glazba trebala biti tiša.
- Mi se ne uplićemo u njihov program, a natpis nisam ni vidio - naglasio je Filjak.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • hrki9 26.02.2008.

    thompson nikoga ne vrijeđa on izražava svoju ljubav prema hrvatskoj i hrvatima!

  • mate104 25.02.2008.

    ma koja glupost,slusao sam par koncerata od thompsona i nisam nigdje nasao znakove mrznje,to sto covjek velica svoj narod nema veze s mrznjom... glupost... a za cajke tko voli nek izvoli , nismo svi isti....

  • -mariela- 25.02.2008.

    Alaa budala,kud god da se okrenes!!! Osobno slusam Thompsona,narodnjake,i sve ostale izvodjace (imam osjecaj da se kod nas slusateljstvo djeli na thompsonovce,narodnjake i treca grupa spada pod-ostali !) ,a bogami kad me pukne poslusam i Mozarta,Beethovena..I sta je lose u tome???..to je moja stvar i moj ukus,..i nikad nikom nisam rekla da je lud,debilan ili sta vec,jer slusa to sta slusa,svak ima pravo slusat sta mu godi..a dali mu ista muzika ili ti ga glazba,godi cili zivot..ili je kao ja,ovisi o dana i raspolozenja..ee pa zabolee mee,lipo receno! Zato nikad necu razumit osobe koje,sami sebi daju za pravu,naturat mi svoj ukus..Alooo,vi pametnjakovici,od kud vam to pravo ??? Moja stvar sta cu slusat,moja stvar kako cu se oblacit,frizirat itd.Zar je to tako tesko za kapirat???

Komentiraj...
Vidi sve komentare