To je to što me zanima!

Zbog prometne puhao i teški invalid u kolicima

Svi sudionici prometne nesreće pa makar oni bili pješaci ili invalidne osobe moraju se alkotestirati, rekli su u Policijskoj upravi Zagrebačkoj
Vidi originalni članak

- Policija ga je alkotestirala na križanju Heinzelove i Podaupske ulice u Zagrebu, mora da je sumanuto vozio! Uz smijeh je komentirao naš čitatelj Velimir Čerkez  koji je fotografiju snimio u petak oko 13 sati. Dodao je da ne zna o čemu se radilo ali da je siguran da 'vozač kolica' nije prešao dva na sat.
Glasnogovornica Policijske uprave zagrebačke Aleksandra Ljuba pojasnila je i rekla da se radilo o prometnoj nesreći. Naime, vozač Renault Clia J. I. vozio se Podaupskom ulicom i kada je došao na križanje s Heinzelovom na pješačkom prijelazu lupio je čovjeka u invalidskim kolicima i pobjegao.
- Budući da je gospodin s posebnim potrebama također bio sudionik prometne nesreće morao je biti alkotestiran. Vozača Clia smo uskoro pronašli i protiv njega slijedi prijava - kaže Ljuba.
Dodala je da ni vozač ni gospodin u kolicima nisu bili pijani.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • manitou 01.01.2008.

    šta kenjate u naslovu, kad ne odgovara sadržaju koji slijedi? pa normalno je da policija radi svoj posao...

  • Snow White 29.12.2007.

    e prizemlje dragi, da i ti si s nama nisko govori ta cinjenica da si nam odgovorio na nase komentare =) stoga, se ne pravi pametan =) sretni i tebi blagdani =)

  • bronx77 29.12.2007.

    ma prizemlje je prenisko i na kat bi. eh kad bi ja bila tako pametna i dobro odgojena ko on. ali ok, baci mi kost i ja sva sretna

Komentiraj...
Vidi sve komentare