To je to što me zanima!

RIT/ACMT izdvojio 2,5 milijuna kuna za stipendije - prijavi se!

Američka visoka škola za menadžment i tehnologiju raspisala je Natječaj za dodjelu stipendija za upise u 2013./2014. akademsku godinu. Ostvari pravo na stipendiju i osiguraj si američku diplomu!
Vidi originalni članak

Američka visoka škola za menadžment i tehnologiju (RIT/ACMT) raspisala je Natječaj za dodjelu stipendija za upise u 2013./2014. akademsku godinu. Fond stipendija iznosi više od 2,5 milijuna kuna. Prijaviti se mogu svi učenici četvrtih razreda srednjih škola, kandidati koji su već upisani na neku drugu visokoobrazovnu instituciju i kandidati koji su prijašnjih godina završili srednjoškolsko obrazovanje. Prijave se zaprimaju do 15. veljače, a rezultati će biti objavljeni 15. ožujka 2013. Obrazac za prijavu nalazi se sljedećem linku.

Stipendije su nepovratna novčana sredstva iskoristiva za upis na Američku visoku školu za menadžment i tehnologiju za stručne preddiplomske studije: Menadžment u turizmu, hotelijerstvu i uslužnim djelatnostima (Dubrovnik), Međunarodno poslovanje (Zagreb) i Informacijske tehnologije (Dubrovnik, Zagreb). Stipendija se odobrava za sve četiri akademske godine, a pokriva od 10 do 50% troškova školarine. Kriteriji za odabir su dosadašnja akademska postignuća, financijske potrebe i motivacija za studiranje na RIT/ACMT-u.

Zašto odabrati Američku visoku školu za menadžment i tehnologiju

- RIT/ACMT studentima po uspješnom završetku studija izdaje dvije diplome, globalno priznatu američku diplomu od Rochester Institute of Technology i hrvatsku od Američke visoke škole za menadžment i tehnologiju.
- Nastava se izvodi na engleskom jeziku.
- Studentima RIT/ACMT-a pruža se prilika da jedan semestar pohađaju na Rochester Institute of Technology, u  Rochesteru, New York.
- Programi i standardi studija usklađeni su s visokim međunarodnim standardima obrazovanja, što potvrđuju brojne međunarodne akreditacije.
- Predavači RIT/ACMT-a američki su i europski profesori s bogatim međunarodnim predavačkim i profesionalnim iskustvom.
- Velikom broju studenata RIT/ACMT osigurava vrijedne stipendije.

Šanse da dobijete stipendiju su velike!

Don Hudspeth, dekan i predsjednik RIT/ACMT-a, istaknuo je: "Kako bismo studentima olakšali financiranje studija, već dugi niz godina izdvajamo značajna novčana sredstva koja dodjeljujemo u obliku stipendija. Više od 50% brucoša ostvarilo je pravo na stipendiju za upis u 2012./2013. akademsku godinu. To znači da svaki drugi student upisuje Američku visoku školu za menadžment i tehnologiju uz financijsku potporu." 

Iskoristi priliku, prijavi se!

Za više informacija obratite se Odjelu za upise na email admissions@acmt.hr  i/ili na telefon + 385 (0) 1 643 9100 / + 385 (0) 20 433 000 ili posjetite link STIPENDIJA. Također, pratite nas na facebooku.

Idi na 24sata