To je to što me zanima!

Osvoji MEBLO sjedeću garnituru BonBon2!

BonBon2 - najnovija garnitura u Meblo kolekciji sjedećih garnitura dobila je veliko međunarodno priznanje - A-design Award, nagradu za dizajn, u Italiji!
Vidi originalni članak

BonBon2 - najnovija garnitura u Meblo kolekciji sjedećih garnitura dobila je veliko međunarodno priznanje - A-design Award u Italiji  -nagradu za dizajn! Riječ je o nagradi koja se dodjeljuje za izvrsnost u dizajnu, a evaluiraju se funkcionalnost, ergonomija, prezentacija, inovacija, uporabljivost, zabavni detalji, tehnologija. Odigraj Memory igru sa Bonbon2 kombinacijama  i osvoji atraktivnu Meblovu garnituru!

BonBon2 je garnitura sa gotovo neograničenim brojem opcija, izrazite funkcionalnosti. Na malom prostoru pruža se mnoštvo mogućnosti za slaganje elemenata od kojih je sačinjena garnitura – trosjed ili kutni sastav s lakoćom se može presložiti u garnituru za spavanje, popodnevno odmaranje, u kompoziciju za party, mogu se formirati dva odvojena seta za odmor,  čitanje…na raspologanju su različite kombinacije koje odgovaraju trenutnom raspoloženju i potrebama ukućana. Osnovni elementi su sjedalo,naslon, izduženi elementi koji se poput lego kocaka slažu u različite kombinacije. Na raspologanju su i vrlo efektni i ekonomični dodaci poput elementa sa spremištem za posteljinu, podesivog naslona različitih visina, brojni jastuci i dodaci, a kombinacijom boja može se postići dodatni jedinstveni efekt- sjedala i rukonasloni mogu biti u različitim bojama, siva garniture bit će zanimljiva i dinamična uz dodatak npr crvenog sjedala ili naslona, ili samo uz odabir jastuka u kontrastnoj boji. Svi elementi garniture su u cjelosti tapecirani, obloženi čvrstom tkaninom, pa se mogu vro jednostavno rotirati, preslagivati, razdvajati i sastavljati u maštovite i kreativne kombinacije.

Posjetite najbliži Meblo salon ili www.meblo.hr i saznajte više o Bonbon2 atrakciji!

Idi na 24sata