To je to što me zanima!

Osvoji ulaznicu za film Noć u muzeju: Tajna grobnice

Ove godine u filmu Noć u muzeju: Tajna grobnice Ben Stiller je po treći puta u ulozi muzejskog čuvara Larryja Daleyja, dok je Shawn Levy ponovno preuzeo ulogu redatelja i producenta
Vidi originalni članak

Zamislite kako bi bilo ušetati u muzej u kojem oživljava naša povijest. Upravo taj magični svijet prikazali su nam filmovi Noć u muzeju i Noć u muzeju: Bitka kod Smithsoniana koji su oduševili milijune gledatelja i zaradili više od milijarde dolara. Ove godine Ben Stiller po treći puta ponavlja svoju ulogu muzejskog čuvara Larryja Daleyja, dok je Shawn Levy ponovno preuzeo ulogu redatelja i producenta te nam donose još luđu pustolovinu Noć u muzeju: Tajna grobnice u kojem dobar provod dodatno jamče  drevni Egipćani  Ahkmenrah (Rami Malek) i njegov otac (Ben Kingsley),  vitez Lancelot (Dan Stevens), predsjednik Teddy Roosevelt (Robin Williams), Jeddiah (Owen Wilson) te pećinski čovjek Laaa (također Ben Stiller).
U filmu Noć u muzeju: Tajna grobnice  Larry Daley (Ben Stiller) putuje po svijetu i uz pomoć starih znanaca i novih likova kreće u spektakularni pothvat kako bi spasio čaroliju prije nego što u potpunosti nestane. Naime, kad se izlošci u newyorškom Prirodoslovnom muzeju koji oživljavaju noću počnu čudno ponašati, Larry mora otkriti zašto se to događa. Ploča koja magično oživljava izloške počela se raspadati i jedino što je može popraviti nalazi se u Britanskom muzeju. Larry će napraviti sve kako bi spasio svoju muzejsku „obitelj“ pa odlazi u London gdje mora otkriti tajnu ploče. Pri tom će proputovati gotovo cijeli antički svijet i srednji vijek te upoznati najslavnije ličnosti naše povijesti. 

Oživi lik iz prošlosti i osvoji ulaznice i majicu Larryja Daleya iz filma Noć u muzeju: Tajna grobnice

Ukoliko nas zadiviš svojim prijedlogom i pošalješ nam najbolju i najorginalniju ideju koji bi izložak iz nekog hrvatskog muzeja oživili i zašto  možeš osvojiti 2 ulaznice za film Noć u muzeju: Tajna grobnice i originalnu majicu muzejskog čuvara. 

3 najkreativnija prijedloga nagrađujemo super nagradama:
3 x 2 ulaznice
3 x majica (S,M,L) 

Točne odgovore šaljite na nagradna.FB@blitz-cinestar.hr uz napomenu u kojem CineStaru ćete pogledati film.
Za sve upite obratite nam se na mail: marketing@blitz-cinestar.hr

Pogledajte trailer na http://youtu.be/2Ble6cB_6M0


Idi na 24sata