To je to što me zanima!

Osvoji vjenčanicu iz snova u natječaju portala Budi.IN

Bliži vam se dan vjenčanja, a vi još čupate kosu jer vam niti jedna vjenčanica nije baš 'ona prava'? Sudjelujte u natječaju i osvojite custom made vjenčanicu!
Vidi originalni članak

Drage naše mladenke, sigurno točno znate kakvu vjenčanicu želite, ali ju ne možete nikako pronaći? Ne brinite, jer portal Budi.In i salon Wedding City poklanjaju vjenčanicu iz snova za jednu sretnu mladenku!

Kako do vjenčanice iz snova?

Da bi sudjelovale u natječaju, morate ispuniti obrazac formu ispod članka na portalu Budi.IN do 25. veljače u 11h, priložiti skicu svoje idealne vjenčanice i dati joj kratki opis. Uz vjenčanicu ćete na poklon dobiti i narukvicu koja će pristajati uz nju.

Osim vjenčanice, pripremljene su i utješne nagrade - komplet ogrlica i naušnice i tijara.

Vaše vjenčanje sa stilom

Za vas je ekipa portala Budi.IN u specijalu 'Moje vjenčanje sa stilom' okupila vodeće stručne savjete sa područja mode i beautyja kako bi vi i vaš partner zablistali na dan vašeg vjenčanja. Možete saznati kako odabrati vjenčanicu prema građi tijela i koji su to trendovi odijela za modernog muškarca. Naći ćete sve korake koje morate napraviti prije samog vjenčanja i kako se što bolje organizirati. Popraćeni su trendovi u dekoracijama vjenčanja, koje su frizure hit i koji su to beauty tretmani za svaku mladenku.

Pročitajte specijal 'Moje vjenčanje sa stilom' i izbjegnite nepotrebnu nervozu oko planiranja, ne treba vam to. 

Idi na 24sata