To je to što me zanima!

Osvojio gotovo 500.000 kuna: 'Nije prvi, ali je najveći dobitak'

Tomo Bešker osvojio je 29. prosinca u automat klubu Moneo u Dubrovniku Mega Jackpot od 488.731,65 kuna. Riječ je o najvećem jackpotu u rangu automat klubova
Vidi originalni članak

Tomo Bešker iz Rame s boravištem u Svetom Ivanu Zelini osvojio je Mega Jackpot od 488.731,65 kuna  na aparatima u automat klubu Moneo u Dubrovniku. 

Gotovo pola milijuna kuna je osvojio lani 29. prosinca  i to mu je bio poklon za Novu godinu.

Nisam ovisnik o igrama na aparatima, ali igra me opušta. Nije mi ovo prvi dobitak, dobijao sam  puno manje iznose, a do ovoga najveći iznos dobitka bio je 60 tisuća u Frankfurtu u Njemačkoj. Ovim dobitkom  rješio sam jedan stambeni kredit, kaže sretni dobitnik

Toma, suvlasnika jedne građevinske tvrtke, sreća je pomazila u trenucima opuštanja nakon završetka posla na građenju poslovno stambene zgrade dubrovačke Atlantske plovidbe koja je u blizini automat kluba Moneo. 

- Nisam ovisnik o igrama na aparatima, ali igra me opušta. Nije mi ovo prvi dobitak, dobijao sam  puno manje iznose, a do ovoga najveći iznos dobitka bio je 60 tisuća u Frankfurtu u Njemačkoj. Ovim dobitkom  riješio sam jedan stambeni kredit - rekao je sretni dobitnik. Tomo je u društvu supruge Vesne i prijatelja uz uručenje čeka i pjenušac proslavio dobitak u petak u automat klubu Moneo.  

Riječ je o najvećem  osvojenom Mega Jackpotu u rangu automat klubova lani u Hrvatskoj. Tvrtka MONEO d.o.o. priređuje igre na sreću od 2003. godine, a bavi se i pružanjem ugostiteljskih usluga. Trenutno posluju u jedanaest automat klubova u svim većim gradovima u Hrvatskoj. 

'Ovo je prvi najveći dobitak u Hrvatskoj'

- Mi smo prvi u Hrvatskoj umrežili sve aparate u jedan veliki MEGA jackpot. Svi ti aparati pune jackpot koji je sretni dobitnik osvojio. Ovo je prvi najveći dobitak u Hrvatskoj koji je isplaćen. U svim našim automat klubovima gostima željnim zabave uz dobitak nudimo najnovije modele automata i elektronskih ruleta te brzu isplatu dobitka - naglasili su odgovorne osobe tvrtke Moneo Krešo Sinković i Silvio Đula. 

Svečana predaja čeka i proslava dobitka uz bogati stol s domaćim specijalitetima uveličana je nastupom glazbene grupe Malfi iz dubrovačkog Zatona.

Idi na 24sata