To je to što me zanima!

Osvojite 15.000 kuna na Poklon kartici Arena Centra

Sudjelujte u velikoj uskršnjoj nagradnoj igri 24sata i Arena Centra u kojoj možete osvojiti glavnu nagradu od 15.000 kuna na Poklon kartici Arena Centra
Vidi originalni članak

Nagradna igra 24sata i Arena Centra počinje u ponedjeljak, 30.3. i traje do subote, 4.4.

U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi  koji ulove popuste na portalu 24sata.hr te oni koji potroše 500 kuna u trgovinama Arena Centra od 30.3. do 4.4.

Javno izvlačenje održat će se u subotu, 4.4. u 12 sati u Arena Centru (objava dobitnika na 24sata.hr 8 dana od izvačenja)

Zatražite svoj sretni kupon na infodesku Arena Centra i sudjelujte u velikoj nagradnoj igri, jer kada govorimo o shopping iskustvu bez premca – znamo da govorimo o  Arena Centru!

Popuste neće biti teško iskoristiti. U Arena Centru čekaju Vas popusti u više od 48 trgovina koji se kreću od 10 do čak 70%. Uskrsni shopping za djecu mogao bi se mnogima isplatiti: dječje trgovine poput Cicibana, Kidioza, s’Olivera, Blukidsa, Malih tragova, Bebe nove, Lego storea i Magic Baby nude od 20 do 30% popusta.  No, za one koji planiraju modni shopping preporučamo trgovine odjećom Pepe Jeans, Reserved, House, Zohara, Napapijri, C&A moda, Angels never die, Di Caprio ili Terranova u kojima se popusti kreću također od 20 do 30% popusta. Odlični popusti kriju se u trgovinama obućom Mass, Shoe be Do, Nine West, a odličan izbor torbi i modnih dodataka u Élysées Boutiqueu, Galku i Carpisina popustima I preko 50%. Ni muški dio obitelji neće ostati uskraćen: popuste nude modne trgovine Heraldi for Men, Jeordies, Gaastra, Galileo u kojima cijene padaju do 40% popusta.

Kozmetičke i beauty proizvode Beauty na popustima od 30 do70% pronađite u trgovinama Inglot, Alpstories, L’Occitane en Provence i Farmacia.

Povoljni prehrambeni artikli čekaju Vas u prizemlju centra u trgovini Interspar.

Izbor je širok, a vaše je da uživate u bogatoj ponudi i najpovoljnijoj kupovini.

Uz odličan shopping u Arena Centru vas očekuje pregršt zabave: u CineStar kinu uz Gold Class i IMAX,  otvoreno je i prvo, 4DX kino, u regiji. Gledateljsko iskustvo u CineStaru Arena budućnost je filmske zabave: posjetitelji će imati prilike doživjeti prožimajući filmski doživljaj koji zaokuplja svih pet osjetila!

Kada ogladnite nakon napornog shoppinga, povedite cijelu obitelj u popularni Food Court  Arena Centra gdje vas čekaju mnogi restorani koji nude veliki izbor različitih jela: dnevni menu u Fifty Fifty-a, salatni bar Quick and Fresh, odlična piletina u KFC-u, mnoštvo slasnih sendviča u McDonaldsu, egzotična ponuda Wok'n'Roll-a, osvježavajući shakeovi Happy Bubble-a, a cjelokupnu gastronomsku ponudu zaokružuje restoran zdrave hrane Koykan. Sve što biste ikad poželjeli  za fini i ukusan ručak nalazi se upravo u Food Courtu Arena Centra!

Sa više od 20 trgovina s ponudom za bebe i djecu, Arena Centar je okupio najbolju ponudu na tržištu koja je nadopunjena nizom sadržaja za obitelji. Vaša djeca mogu provesti kvalitetno vrijeme u  dječjoj igraonici Kupid (besplatna 1 sat) i/ili pogledati najnovije kino-hitove u CineStar IMAX Arena. Razveselite svoje djete zabavnom vožnjom konjića Ponini ili autića Kiddie Ride u ugodnoj atmosferi centra!

Čekamo Vas u Arena Centru, u centru shoppinga i zabave, gdje svatko može pronaći sve ono što mu je potrebno.

Idi na 24sata