To je to što me zanima!

Osvojite nezaboravnu večer uz Filipa Dizdara u Centru Kaptol!

U Centru Kaptol u tijeku je nagradna igra Dugo toplo ljeto. U njoj mogu sudjelovati svi koji na nekom prodajnom mjestu u Centru Kaptol do 4. kolovoza potroše više od 150 kuna.
Vidi originalni članak

Filip Dizdar, multitalentirani mladi umjetnik, ovo ljeto ima pune ruke posla.

Završava album i planira snimanje par video spotova, a u planeru mu je i nekoliko koncerata. Prva mu svirka slijedi već u četvrtak od 20.30 sati na terasi Centra Kaptol.

Posjetitelji mogu očekivati prvenstveno dobru mjuzu, onda zabavu i druženje. Isto tako će imati priliku čuti kako zvuče neki svjetski hitovi u našem aranžmanu. "Suit n tie" na harmonici je posebno iskustvo. Ovom prilikom pozivam sve koji su u mogućnosti, da navrate i druže se s nama“, poziv je Filipa Dizdara ljubiteljima dobre glazbe i atmosfere.

Ulaz na njegov koncert na terasi Centra Kaptol je slobodan, a poseban tretman za VIP stolovima očekuje naša dva najbrža čitatelja.

Njih i njihovo društvo Centar Kaptol časti s po četiri pića i dvije pizze Franky's Pizza Bara!

Prijava

U Centru Kaptol u tijeku je i nagradna igra Dugo toplo ljeto. U njoj mogu sudjelovati svi koji na nekom prodajnom mjestu u Centru Kaptol do 4. kolovoza potroše više od 150 kuna. Nagrade su putovanja u London, na Azurnu obalu i u Rogašku Slatinu.

A obaviti šoping veći od 150 kuna trenutačno nije teško. U tijeku su sjajna sniženja. Primjerice, u Home Sweet Homeu cijeli je asortiman snižen između 20 i 70 %.

Idi na 24sata