To je to što me zanima!

Osvojite ulaznice za nastup Tonyja Cetinskog u Zadru!

U nedjelju, 10. srpnja, ne propustite nastup Tonyja Cetinskog u sklopu Ponoton festivala u Zadru. A danas možete osvojiti 5 x 2 ulaznice za koncert!
Vidi originalni članak

Novoosnovani Ponton Festival ovog se ljeta po prvi put održava od 17. lipnja do 20. kolovoza u Zadru na atraktivnoj lokaciji, na moru ispred terase zadarskog Maraschino bara. U ljetnim će mjesecima ponuditi turistima i posjetiteljima kao i građanima Zadra program koji obuhvaća glazbu, ples, film i sport. Festival je nastao iz ideje da se oplemeni turistička ponuda grada Zadra u ljetnim mjesecima, a program uključuje nastupe mladih i neafirmiranih umjetnika iz različitih polja umjetnosti uz nastupe poznatih hrvatskih umjetnika u posebnom okruženju i na specifičnoj pozornici - smještenoj na samom moru tik uz obalu grada.

Nakon vrlo uspješnog i odlično posjećenog Gibonnijevog koncerta, na redu je nastup Tonyja Cetinskog, 10. srpnja. Zadar vas čeka.  

Nagradna igra za čitatelje 24sata.hr

Samo na 24sata.hr pet će sretnih čitatelja osvojiti po dvije ulaznice za ovaj spektakularni koncert. 
Sve što trebate je ispuniti obrazac za prijavu, i pričekati objavu imena dobitnika - u petak, 8. srpnja, u podrubrici Nagradne igre.  Prijaviti se možete do petka u 9 sati. Ulaznice će osvojiti svaki 20-ti prijavljeni sudionik. Sretno!

Obrazac za prijavu u nagradnu igru potražite OVDJE

Idi na 24sata