To je to što me zanima!

Osvojite ulaznice za premijeru sjajnog 3D filma John Carter!

U novom nagradnom natječaju koji traje do 06. ožujka najsretniji čitatelji imaju priliku osvojiti dvije ulaznice za premijeru avanturističkog 3D filma John Carter
Vidi originalni članak

U nagradnom natječaju 25 najsretnijih čitatelja će osvojiti dvije ulaznice za premijeru avanturističkog 3D filma John Carter.

Sve što trebate napraviti je ispuniti obrazac koji se nalazi ovdje i provjeriti jeste li bili među 25 sretnika. Ulaznice osvaja svaki 25. čitatelj. a dobitnike objavljujemo 06. ožujka u podrubrici Nagradne igre. O dobitku i preuzimanju ulaznica dobitnici će biti obaviješteni e-mailom.

Ne propustite avanturistički 3D spektakl!

Ekskluzivno u Cineplexx/Movieplex i IMAX kinima upoznajte novog junaka današnjice – Johna Cartera! Avanturistčki 3D spektakl nabijen akcijom, John Carter dolazi u kina 08. ožujka, a do tada uživajte u traileru filma!

„John Carter je morao postojati kako bi se dogodili Ratovi zvijezda i Avatar“, izjavio je Willem Dafoe koji je svoj glas posudio jednom od glavnih likova u filmu – Tarsu Tarkasu - i vjerojatno je u pravu. Film „John Carter“ snimljen je prema romanu „A Princess of Mars“ autora Edgara Ricea Burroughsa koji je objavljen davne 1917. godine. To je ujedno i Burroughsov prvi roman uopće u karijeri, ali i prvi u seriji od 11 knjiga o planetu Barsoom (Mars) koje će pisati naredna tri desetljeća.

U filmu su glavne uloge ostvarili Taylor Kitsch kao John Carter, Lynn Collins kao Dejah Thoris, Ciaran Hinds kao Tardos Mors, Mark Strong kao Matai Shang, Bryan Cranston kao Powell i Dominic West kao Sab Than. Od poznatih glumaca koji su svoje glasove posudili kompjuterski generiranim likovima svakako treba izdvojiti Willema Dafoea, Samanthu Morton i Thomasa Hadena Churcha.

Glavni junak priče je ratom iscrpljeni, bivši vojni kapetan John Carter koji je neobjašnjivo trasportiran na Mars gdje protiv svoje volje postane upleten u sukob epskih proporcija između lokalnih stanovnika planeta koji uključuju Tarsa Tarkasa i zarobljenu princezu Dejah Thoris. U svijetu koji se nalazi na rubu kolapsa, Carter će ponovno pronaći svoju ljudskost nakon što otkrije da sudbina Barsooma i njegovih ljudi leži u njegovim rukama...

Film John Carter započeti će sa svojim kino prikazivanjem 08. ožujka samo u kinima Movieplex Zagreb (Centar Kaptol), Cineplexx Split (City Center One) i Cineplexx Osijek (Avenue Mall). Film će se također prikazivati i u IMAX-u, a sve u najmodernijoj 3D tehnologiji.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Dr.Gonzo. 05.03.2012.

    prijavio , bas me zanima :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare