To je to što me zanima!

Otkrijte zašto sva djeca tooooliko vole Dječji Zabavnik!

I ove subote u novom Dječjem Zabavniku saznajte najaktualnije novosti i zanimljivosti u zaigranom svijetu koje vam donosi Supermravac Genijalac!
Vidi originalni članak

Superfenomenalni tjednik za djecu donosi sve o popularnoj ljetnoj poslastici: sladoledu! Saznajte gdje je napravljen najveći sladoled na svijetu, kako, gdje i od čega je nastao i otkrijte okuse sladoleda koje ne možete ni zamisliti.

Krenite u nevjerojatnu pustolovinu podmorjem i otkrijte fenomenalne koraljne grebene. Supermravac Genijalac otkriva vam kako ih često zovu, kako se hrane i gdje se nalazi najveći koraljni greben na svijetu. Otkrijte supercool kreativni način kako da ukrasite svoje japanke, koji novi cool stanari sada žive u osječkom zoološkom vrtu i kako nastaju šume mangrova koje izgledaju baš kao u bajci.

Naš vrijedan Mravac je nakon napornog rada zaigrao nogomet sa klincima u Velikoj Gorici gdje su gledatelji žestoko navijali i bodrili svoje male igrače. Saznaj koji tim je zasluženo osvojio prvo mjesto i odnio pobjedu.

Uz sve to, za samo 6,99 kuna svoje ljetne praznike ispuni jednim od mnoštva različitih igrica, križaljki, osmosmjerki i pregršt drugih zanimljivih ideja.

Idi na 24sata