To je to što me zanima!

Otkrijte zavodnicu u sebi uz Couquette i Dreamgirl

Veljača je mjesec ljubavi, strasti i uzbuđenja, a Coquette i Dreamgirl su odličan odabir za Valentinovo. Izaberite zavodljivo donje rublje na Mondu.
Vidi originalni članak

U mjesecu ljubavi Mondo vam predstavlja kanadske brendove Couquette i Dreamgirl koji će zavesti svakog. Kolekcije ovih brendova nude jedinstveno dizajnirano rublje, od romantičnog do zavodljivog stila, u čemu će svaka žena pronaći komad upravo za sebe.

 U zavodljivoj Couquette i Dreamgirl kolekciji pronaći ćete čipkaste komplete donjeg rublja, bodije, korzete, wetlook čarape i ostalo donje rublje po akcijskim cijenama do 28. veljače. 

Posjetite Mondo i ove si veljače dozvolite malo zavodljivog i senzualnog rublja koje će oduševiti vas, ali i vašeg partnera. Dostava je besplatna za narudžbe iznad 100 kn. 

Provjerite cijelu ponudu povodom vatrenog Valentinova s brojnim idejama za darivanje.


Kupovina i načini plaćanja na Mondu

Na Mondo Internet Supershopu možete plaćati svim karticama jednokratno, pouzećem ili općom uplatnicom (internet bankarstvom). Do 12 rata beskamatno možete platiti American Express i Diners karticama te Visa i MasterCard karticama Zagrebačke banke. Rok isporuke je 1-3 radna dana, a cijena dostave je 19,90 kn za narudžbe do 100 kn. Dostava je besplatna za narudžbe iznad 100 kn. Za telefonske narudžbe nazovite nas na 0800 44 68.

Idi na 24sata