To je to što me zanima!

Pronađite svoje stare božićne fotografije i osvojite nagrade!

"Ulovite" najljepše trenutke, najbolje selfije, najsmiješenije zgode svojih najmilijih i pretočite ih u originalan dar.
Vidi originalni članak

Odabrati originalan i poseban blagdanski dar za svoje najmilije nije lak zadatak. Na pomisao biranja blagdanskih poklona, mnogima se u prvi mah prikažu slike velikih gužvi u trgovačkim centrima kao i nesnosni redovi na blagajnama. Pronaći nešto po povoljnoj cijeni baš po mjeri mame, tate, bake, nikad zadovoljnog tinejdžera ili zahjtevne prijateljice čime ćemo izmamiti osmijeh, ali i pokazati da smo mislili na nju ili njega, pravi je izazov. Ove godine za Božić možete biti posebni odabravši potpuno osobni dar- CEWE fotoknjigu u kojoj ćete "uloviti" najljepše trenutke, najbolje selfije, najsmiješenije zgode i pretočiti ih u trajnu fotoknjigu. U samo tri laka koraka možete oblikovati čudesne uspomene iz fotografija i oblikovati ih u fotoalbum koji će objediniti sve neponovljive trenutke u predivnoj fotoknjizi.

U ponudi je velik izbor formata , vrsta tiska i uveza. Prednost CEWE fotoknjige su što na jednu stranicu možete postaviti prema želji veliki broj fotografija, u bezbroj kombinacija i pozicija te tako postići dinamičnost cijele fotoknjige. Svatko će u ozračju Božićnih blagdana s radošću listati slike koje će ga podsjetiti na djetinjstvo, prve korake, prve ljubavi ili druženja s dragim prijateljima i sve to složeno u fotoknjigu koja zbog svojih mogućnosti može biti izuzetno ekskluzivna i svakom džepu dostupna. Tako je jednostavno, a tako posebno i osobno....

Osim CEWE FOTOKNJIGA, odlučiti se možete i za jedinstveni CEWE FOTOKALENDAR koji možete sami kreirati po svom ukusu. Dekorativni zidni fotokalendari, stolni fotokalendari, kalendari za lakšu organizaciju- za svaku priliku će te naći savršenu dimenziju. Online narudžbu možete napraviti u svega nekoliko koraka. Svaki kalendar se sastoji od 12 stranica, naslovne stranice i tvrdog uveza kao zaštite. Uživajte u stvaranju svog remek djela! Dopunite svoje fotografije s prigodnim tekstom, dizajnom , predlošcima te stvorite sve sami po vlastitiom ukusu. Osim digitalno printanog fotokalendara, možete naručiti fotokalendare na fotopapiru ili na visokosjajnom papiru.

Zato vas u razdoblju od 4. do 18. prosinca 2015., 24sata u suradnji s Cewe fotoknjigom poziva da sudjelujete u foto-natječaju "Retro Božićni ugođaj." Pronađite svoje stare božićne fotografije i pošaljite ih nama.  Prijavite svoju fotografiju , a autore tri najkreativnije fotografije očekuju vrijedne nagrade.  

Idi na 24sata