To je to što me zanima!

Jeste li vidjeli ove traperice? Znamo zašto su im ljudi vjerni godinama i ne skidaju ih s trona

Dobar par traperica must have je u ormaru svakog školarca. I jednom kad pronađete savršene traperice, teško da ćete ih se riješiti. Idealne su za školu, izvannastavne aktivnosti, ali i za spoj!
Vidi originalni članak

Školarci, pozor! Slatke školske muke su nam stigle, ali i vrijeme za društvo i ekipu. Znamo da se mnogi tijekom ljetnih praznika nisu baš ni viđali, što će u jesenskim danima sigurno nadoknaditi. Torbe su spremne, knjige također. No što je s najvažnijim odjevnim predmetnom, koji obožavaju svi - i cure i dečki? Naravno, riječ je o trapericama. 

Dobar par traperica must have je u ormaru svakog školarca. I jednom kad pronađete savršene traperice, teško da ćete ih se riješiti. Idealne su za školu, izvannastavne aktivnosti, ali i za spoj.  


Pristaju odlično uz što god poželite - od obične bijele majice i tenisica do košulje i štikli. Toliko se lako uklapaju u svaki styling da je prava šteta ne imati barem nekoliko modela koje možete vrtjeti u krug. Jedni vole modele s mnogo elastina, drugi radije posežu za onima od krutog trapera. Koji god model odabrali, najvažnije je da se u njima dobro osjećate. Nikako se nemojte odlučiti za modele koji vas stežu. Istaknite svoje atribute i umanjite svoje nedostatke, a idealne modele pronaći ćete u prodavaonicama Europa 92. 

Dečki, vama svakako preporučujemo Levis 511. 

Model je upotpunjen užom nogavicom u području bedara i suženim krajem nogavice za moderan izgled. Najbolje pristaje muškarcima vitkije građe. Tu su i Mustang traperice, također vrhunske kvalitete. 

A za cool frajere svakako neka izbor bude dobar T-shirt. Europa 92 ima vrhunske modele, a na vama je samo da izaberete koji vam je model najbolji. 

Mustang kratka pamučna majica u plavoj ili bijeloj varijanti odličan je izbor, kao i majica Petrol, koja će biti odlična kad još malo zahladi, a možete izabrati i verziju s kapuljačom, koja je uvijek u trendu. 

Za cure svakako preporučujemo da isprobaju model traperica Mustang Jasmin Jeggins - sive s efektima ispranosti - na kojima se nogavice također sužavaju prema dnu. Struk je nizak, a hlače su izuzetno udobne i elastične. 


Ovaj model odlično će pristajati uz majicu Snoopy ili uz ženski T-shirt Levi's. Greške nema, u ovim jednostavnim kombinacijama izgledat ćete "vauuu!". 


Europa 92 je br. 1 multibrand maloprodajni lanac prodavaonica najvećih i najkvalitetnijih jeans brendova u svijetu. S 40 multibrand i monobrand poslovnica Europa92 nalazi se u svakom većem gradu u Hrvatskoj i Sloveniji te donosi pomno odabranu selekciju jeans i modnih brendova.

Europa 92 je mnogo više od samo modne trgovine - ona je mjesto na kojem je u fokusu kupac, njegovo uzbuđenje i zadovoljstvo. Fokus i snaga tvrtke su u odabranoj ponudi jeans brendova kao što su: Levi’s, Mustang, Wrangler, Lee, LTB, Salsa i Petrol jeans, ali i modnih brendova poput amsterdamskog Scotch&Soda te modnog brenda hrvatskog dizajna i proizvodnje - AD Twenty.
 

Idi na 24sata