To je to što me zanima!

Ovog ljeta ne propustite Durex Hot Summer Tour u Aquariusu!

Od 28.7. do 18.8. svaku subotu na after beach partijima u Aquariusu Zrće potražite Durexov Sexwatch Team koji će patrolirati i dijeliti dobre savjete za sigurno ljeto.
Vidi originalni članak

Kad vam netko spomene Zrće prva asocijacija je definitivno cjelodnevno (i cjelonoćno) partijanje. Ljeto, more i seks oduvijek su bili bliski pojmovi. Ljeti smo slobodniji, opušteniji, više toga je otkriveno pogledu... ne moramo vam baš crtat, zar ne?

Kako bi vam nestašne ljetne zabave i nakon ljeta ostale u lijepom sjećanju, i ovog ljeta potražite Durexov Sexwatch Team koji će tijekom sljedećih mjesec dana patrolirati na Zrću, točnije u i oko Aquariusa. Počevši od ove subote, 28. srpnja, možete biti sigurni da popularni Spermani i njihove zanosne pratiteljice imaju uvijek kondom viška, ako ste ih zaboravili ponijeti ili vam ih je ponestalo, a imaju i dobre savjete koje ne bi bilo loše poslušati.

Naime, unatoč brojnim metodama zaštite, kondome koristi tek 50% mladih, a gotovo 20 posto njih uopće se ne štiti. Ovaj trend prisutan je u cijelom svijetu, a posebno brine to što ovaj trend «ide u paketu» sa uvjerenosti djevojaka i mladića kako su vrlo dobro informirani o seksualnosti. Prema vlastitom priznanju, svaka peta mlada osoba svjesno se upušta u ruski rulet nezaštićenog spolnog odnosa jer u ključnom trenutku nema kondom pri ruci.

Durex je najveći svjetski proizvođač kondoma i godišnje ih proizvede oko 800 milijuna.

Izaberi jedan i uživaj sigurno.

Pratite atmosferu sa Durex Hot Summer Toura na specijalu na 24sata.hr.

Idi na 24sata