To je to što me zanima!

Pametna kuna vam poklanja pet Olympusovih fotoaparata

Uključite se u nagradnu igru Pametne kune i portala eKupi jer možete osvojiti jedan od 5 vrhunskih Olympusovih fotoaparata. Požurite, igra traje samo do ponedjeljka!
Vidi originalni članak

Fotoaparat je neizostavni dio svakog kućanstva. Osim što možete zabilježiti trenutke provedene sa svojim najbližima, fotoaparat može poslužiti i za vaše trenutke opuštanja u prirodi, putovanja i mnoge druge slične aktivnosti koje želite ovjekovječiti i kojih se kasnije želite sjećati za praktički cijeli život.

Stoga vam je Pametna kuna, u suradnji s portalom eKupi, odlučila pokloniti 5 odličnih Olympusovih fotoaparata, a za dobitak vam je potrebno samo malo znanja i malo sreće.

Prijaviti se možete OVDJE, i to do ponedjeljka 31. listopada nakon čega ćemo izvući dobitnike i objaviti ih na pametnakuna.hr

Nagrade koje poklanjamo

2 x Mju 5010 light blue ili light pink + poklon set (dodatna baterija + torbica) - Iznimno tanki, a ipak prepuni snage Olympusovi najnoviji džepni fotoaparati su spremni za snimak izbliza. Novi elegantni modeli zadržali su originalnu veličinu µ serije, ali je snaga njihovog zooma i funkcija višestruko porasla.

2 x Mju 7040 blue ili pink - Novi elegantni modeli zadržali su originalnu veličinu µ serije, ali je snaga njihovog zooma i funkcija višestruko porasla. Opremljeni 10x širokokutnim zoomom i ugrađenom memorijom za beskonačno snimanje.

1 x Fe-5030 pink - FE-5030 je kombinacija jednostavnog korištenja i impresivnog popisa funkcija, a možete ga puniti i putem USB-a.

Više detalja o fotoaparatima saznajte ovdje.

O eKupi

Prednosti kupnje na internetu su mnogobrojne, a svi rizici narudžbe robe smanjeni su na minimum od kada na našem tržištu posluju internet trgovine. Naznačeno je od koga kupujete robu, a ukoliko niste zadovoljni robu možete vratiti i jednostavno komunicirati sa djelatnicima. Jedan od takvih domaćih internet trgovina je i eKupi, najveća trgovina specijalizirana za prodaju putem Interneta. Na www.eKupi.hr, može se naći više od 40 tisuća različitih artikala iz područja informatike, potrošačke elektronike, uredskog materijala, knjiga, igračaka i poklona. Artikli koje eKupi nudi su odmah raspoloživi sa skladišta, a osigurana je i potpuno besplatna dostava na vrata unutar 3-5 radnih dana za narudžbe veće od 1.000 kuna.

Na eKupi možete prilikom dostave (pouzećem) ili karticama beskamatno na rate. Plaćanje karticama na eKupi.hr je potpuno sigurno jer ta trgovina jedina u RH koristi vodeći svjetski certifikat „Verisign Secure Site EV“ koji 100% štiti podatke korisnika. Za sva dodatna pitanja eKupi ima i svoju besplatnu telefonsku liniju na koju kupac u svakom trenu može kontaktirati djelatnike u pozivnom centru na broj 0800 200 122. Ponuda trgovine eKupi kontinuirano se proširuje,a s obzirom da nam se bliže najveseliji dani u godini. eKupi priprema posebnu ponudu poklona za sve. Za djecu priprema virtualno selo Djeda Božićnjaka s najvećom ponudom igračaka za djecu.

Detaljna pravila nagradne igre potražite ovdje.

Idi na 24sata