To je to što me zanima!

Posao se mora strastveno voljeti i stalno se usavršavati

Ultimate borci obožavaju svoj posao. To se može zaključiti prema načinu na koji govore, kreću se i bore. Želite li biti uspješni u poslu, morate ga strastveno voljeti
Vidi originalni članak

Ultimate borci obožavaju svoj posao. To se može zaključiti prema načinu na koji govore, kreću se i bore. Želite li biti uspješni u poslu, morate ga strastveno voljeti. Trebate li provesti sate i sate radeći na nekom projektu, to će biti mnogo lakše ako volite ono što radite. Ako ne volite svoj posao, pokušajte u njemu pronaći barem nešto što vas ispunjava zadovoljstvom ili razmislite o promjeni karijere.

Važno je neprestano se usavršavati i držati oči otvorene kako biste mogli iskoristiti priliku da naučite nešto novo.

Tako je i u ultimate fightu. Kako bi pobijedili, borci se moraju neprestano prilagođavati novim okolnostima i svakodnevno usvajati nova znanja. Već sutra se može pojaviti novi borac koji zna stvari za koje nikad niste čuli. U poslovanju je učenje ključno jer se neprestano pojavljuju nove tehnologije i trendovi. Ne uspijete li iskoristiti prilike koje vam se nude, netko drugi sigurno hoće.

>>> Frank Mir, sljedeći protivnik Mirka Filipovića, bio je teško ozlijeđen u prometnoj nesreći 2004. i liječnici su mislili da će morati završiti karijeru. No vratio se u ring, baš kao i Mirko nakon operacije koljena. Stoga ni u poslu ne treba odustati kad stvari krenu loše - uvijek se mogu poboljšati.

>>> Borci znaju s kim se suočavaju, koje su njihove prednosti i slabosti. I u poslu je treba dobro poznavati konkurenciju. Saznajte sve o njima, učite od njih, no igrajte pošteno.

- Nikad od mene nećete čuti da nekoga vrijeđam, pljujem... To nije moj stil. Osim toga, ovaj sport je dovoljno težak i bez vrijeđanja - nedavno je rekao Mirko Filipović.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • igorsb1 20.09.2010.

    *** Izbrisano zbog privatnih poruka *** Admin

  • igorsb1 20.09.2010.

    dobar covjek .

  • fudbaler 20.09.2010.

    Prije mi je Cro Cop bio uzor,ali sad neznam.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare