To je to što me zanima!

Istražili smo za vas: top deset ljetnih knjiga do 50 kuna!

Ako ne znate kako provesti ljetni odmor onda vam knjiga itekako može praviti dobro društvo. Otkrivamo vam povoljne knjige, a svatko može pronaći pravi žanr za sebe
Vidi originalni članak

Osim za odmor, ljeto je prava prilika da nadoknadimo propušteno. Osim kupanja, sunčanja i izlazaka, svoje vrijeme možete kratiti i dobrom knjigom koja će vam uljepšati trenutke. Knjiga je pravi izbor kako bi se barem na trenutak izgubili u bespućima mašte i jednostavno se zamislili na nekom drugom mjestu. Naravno, za ljeto svi uvijek kupuju lagana štiva koja će vam upotpuniti vrijeme na plaži ili za vrijeme puta u autobusima, vlakovima ili avionima. Pronašli smo za vas deset primjeraka knjiga do 50 kuna. 

  • Bratstvo crnog bodeža – Noćni lov, J.R. Ward – ako preferirate tematiku vampira, vukodlaka i slično ili jednostavno imate tinejdžera koji je opsjednut ovakvim pričama onda se prepustite prvoj knjizi iz serijala o mračnom svijetu strasti i opasnosti. (19,90 kuna)
  • Ti si dobro znao tko sam, Susan Elizabeth Phillips – svaka ljubavna priča zahtijeva i mnoštvo prepreka. To vam dokazuje i ovaj roman u kojem poznati igrač golfa dolazi do svoje prave ljubavi. (39,00 kuna)
  • Voda za slonove, Sara Gruen – ova roman donosi priču o ljubavi koja se usprotivila svim pravilima i osvojit će srca svakog čitatelja. (29,90 kuna)
  • Cijena života, Lee Child – svi ljubitelji krimića bit će oduševljeni zapletima koje donosi autor i kojeg nećete ispuštati iz ruku. (19,90 kuna)
  • Krovovi Teherana, Mahbod Seraji – radnja se odvija u iranskoj prijestolnici i donosi priču o hrabrosti, žrtvi i ljubavi uz koju vam nikako neće biti dosadno. (29,90 kuna)  
  • Parfem, Patrick Suskind – Jean-Baptiste Grenouille je u potrazi za stvaranjem najčarobnijeg mirisa, a pravu formulu pronalazi u mirisu mlade djevojke. Neobične trenutke ovog mladog zlikovca pročitajte u ovome romanu koji vas neće ostaviti ravnodušnima. (19,90 kuna)
  • Robinja, M. Nazer i D.Lewis – klasik koji svatko mora pročitati govori o istinitom svjedočanstvu hrabre robinje u borbi za vlastitu slobodu i neovisnost. (19,90 kuna) 
  • Bogate nasljednice, Tara Hyland – bogatstvo i spletke uvijek su inspiracija za zanimljive likove i priče. Priča o bogatim nasljednicama suvremena je verzije Pepeljuge koja će vas zaintrigirati do posljednje stranice. (29,90 kuna)
  • Na rubu ludila, Joy Fielding – ako volite trilere onda svakako preporučujemo ovu knjigu punu napetosti, uzbuđenja i uzbudljivih prizora. (19,90 kuna)
  • Lud za tobom, Jennifer Cruise – lagani chick-lit na plaži pravi je recept za ljeto. Ljubavne priče i zapleti zadržat će vas da ovakva štiva pročitate u jedno popodne i tako skratite vrijeme jednim drugim svijetom. (19,90 kuna) 
Idi na 24sata

Komentari 3

  • Aamelie 20.07.2012.

    Njofrica, slažem se. Ako ništa drugo, sada je Zagorkina Grička vještica na kioscima, a ona je po meni daleko kvalitetnija knjiga od većine s ovog popisa.

  • FranjoIvanković 20.07.2012.

    Zašto nema ništa domaćeg? Tu su Krleža, Novak, Andrić i ekipa ukoliko želite čitati baš književnost. A ukoliko više želite čitati nešto lakše onda imate Matanović, Krizmanić, Tribuson i tako dalje... Ili je čitanje domaćeg "out" u cijelosti?

Komentiraj...
Vidi sve komentare