To je to što me zanima!

Lekcije Erin Brockovich: Ključ uspjeha je u samopouzdanju

Jedan od najefektnijih ženskih "podizača" samopouzdanja je gusta i sjajna kosa, instant rješenje mogu biti i umjetne trepavice, dar vašeg djeteta ili šefova pohvala
Vidi originalni članak

Ako ne vjerujete sami sebi, teško da će vam vjerovati itko drugi, kaže stara izreka. Samopouzdanje je ključ uspjeha u svim životnim područjima, a osobito u poslu, ističu stručnjaci. Da biste “isijavali” samouvjerenošću, poput Erin Brockovich, prvo morate vjerovati u svoje sposobnosti i osjećati se ugodno u vlastitoj koži. To nije uvijek jednostavno, no trikovi su pomogli samohranoj majci prema čijoj je životnoj priči snimljen film s Julijom Roberts - ne samo da podigne samopouzdanje nego i da, iako bez ikakvoga formalnoga pravnog obrazovanja, pobijedi vojsku odvjetnika moćne korporacije. 

Jedan od najefektnijih ženskih “podizača” samopouzdanja je kosa - i to gusta, sjajna i što zamjetljivija. Začinite li početak radnog dana šamponima, regeneratorima i sredstvima za volumen, vaša će kosa privlačiti poglede, a vi ćete zračiti stilom i samouvjerenošću. Kao instantno osvježenje izgleda poslužit će i lažne trepavice. No za “ozbiljniju” dozu samopouzdanja nosite dar (crtež, privjesak...) djeteta, drugog člana obitelji ili prijatelja. Svaki put kad ga vidite, sjetit ćete se koliko je nekome do vas stalo, a to djeluje kao najučinkovitiji “podizač” samopouzdanja, pokazalo se.

Poslovnim ‘uspomenama’ protiv bezvoljnosti

Za očajne dane potreban vam je poticaj nadređenog. Zato čuvajte poruke ili e-mailove koje vam je šef uputio nakon dobro obavljenog projekta ili drugoga radnog zadatka. One će vas potaknuti da samouvjereno krenete dalje.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • feba 14.09.2011.

    Moj podizač samopouzdanja je uvijek bio kad sam rekla istinu u lice,kad sam ostala vjerna svojim stavovima i kad sam bila čovjek a ne seksualni objekt.U mirovini sam i imam satisfakciju da me se cijenilo i bez umjetnih trepavica i bujne kose.

Komentiraj...
Vidi sve komentare