To je to što me zanima!

Odabrali smo dobitnike knjige "Tajne uspješnog coachinga"!

Coaching može imati značajan učinak na nečiji osobni i profesionalni život. Odabrali smo dobitnike knjige Micka Copea, saznajte jeste li i vi među njima!
Vidi originalni članak

Coaching je vrlo učinkovita metoda koja može imati značajan učinak na nečiji osobni i profesionalni život. Ona može jedino biti uspješna kada je coach zaista kompetentan u svojem radu, poštuje pristup orijentiran prema klijentu, ima dubok etički osjećaj za odgovornost i želi pomoći klijentu da postigne i zadrži promjenu koja za njega ima određenu vrijednost.

Vlastiti primjerak knjige  "Tajne uspješnog coachinga" osvojili su: 

  • Dražen Zindović (Samobor) 
  • Danica Bebek Radalj (Makarska) 
  • Ilona Spajić (Zagreb) 
  • Ivana Lazarin (Zagreb) 
  • Marina Marković (Gračac)

Dobitnici će o osvajanju nagrade biti obaviješteni telefonskim putem. U nastavku saznajte više o nagradi.

O knjizi "Tajne uspješnog coachinga"

Ova će vam knjiga dati jasnu sliku alata i metoda za coaching koje će vam osigurati da svaki vaš odnos sa klijentom bude uspješan i da su održive promjene koje on želi postići. One će vam također omogućiti da brzo razvijate vašu osobnu stručnost kako biste postali uspješan coach. Pomoću ove knjige otkrijte kako stvoriti odličan coaching suodnos, kako osigurati da su promjene koje predlažete održive, i da svaka vaša priča o vašim klijentima ukazuje da ste bili uspješni. Tajne uspješnog coachinga će vas opremiti s alatima koji su vam potrebni da stručno vodite druge i da ispunite njihov najveći potencijal.

Više o knjizi i njezinom autoru možete pročitati na službenoj stranici izdavačke kuće Veble Commerce.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare