To je to što me zanima!

Osvojite knjigu i ovladajte neverbalnom komunikacijom!

Pravilno tumačenje komunikacije je izuzetno bitno. Pametna kuna vam poklanja 5 primjeraka knjige "Govor tijela" kako bi i sami otkrili važnost neverbalne komunikcije
Vidi originalni članak

Koliko je govor tijela bitan govori i činjenica da takav vid komunikacije čini 70%, a verbalno izražavanje samo 30% ukupne komunikacije. Jednako je važna i u poslu kojim se bavimo. Ona će biti uspješna ako svojem sugovorniku prenesemo informacije koje će shvatiti. U poslu smo stalno u kontaktu s poslovnim partnerima ili klijentima, na sastancima prezentiramo vlastite ideje i o njoj može ovisiti hoćemo li uspjeti ili ne. Možemo zaključiti da neverbalna komunikacija predstavlja ključan faktor uspjeha. Osvojite knjigu "Govor tijela" i ovladajte neverbalnom komunikacijom! Kako osvojiti svoj primjerak knjige "Govor tijela"?  Saznajte u nastavku. 

Odgovorom na nagradno pitanje dolazite u priliku osvojiti vlastiti primjerak knjige. Ukratko odgovorite na sljedeće pitanje: 

Što mislite koji dio tijela i kako najviše odaje vaše stavove i osjećaje? 

Svoje odgovore ostavite ovdje (kliknite na link).

Najzanimljivije odgovore ćemo nagraditi, a komentirati možete do ponedjeljka, 15. listopada do 11 sati prijepodne.  Dobitnike ćemo objaviti u utorak, 16. listopada. 2012. 

Knjiga "Govor tijela"

Više od polovine naših komunikacija odvija se pomoću našeg tijela, i svakodnevno smo u prilici čitati nečiji govor tijela, ali koliko nas ustvari zna kako ga pravilno interpretirati, te kako koristiti i kontrolirati svoj govor tijela i, još važnije, kako ga upotrijebiti na pravi način?

Knjiga Govor tijela u izdanju nakladničke kuće VEBLE pomoći će vam da ga shvatite ispravno u svakoj prilici. Kroz sedam jednostavnih lekcija postat ćete stručnjak za čitanje sugovornika i kontroliranje vlastitih gesta kako biste postigli željenu reakciju. Imat ćete u malom prstu cijeli jedan novi jezik i pomoću njega ostvariti uspjeh u komunikaciji u poslovnom i svakodnevnom životu. Knjiga se sastoji od sedam poglavlja, na kraju svake se nalazi kratki test u kojem možete provjeriti svoje znanje o umijeću čitanja govora tijela.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare