To je to što me zanima!

Pogledajte ideje finalista i uključite se u nagradnu igru

Projekt Pametnom idejom do uspjeha vam u svom devetom tjednu trajanja donosi ideje ovih mladih i kreativnih budućih poduzetnika koji su ušli u finale natječaja
Vidi originalni članak

Među stotinama pristiglih ideja u natječaju Pametnom idejom do uspjeha, stručni žiri je odabrao tri najbolje, a finalisti su nam ukratko opisali s kakvim zamislima ulaze u trku za pobjedu.

Marijo Glavaš u finale je ušao sa idejom "boljigrad.hr", servisom koji omogućava lakšu komunikaciju građana i vlasti. Građanima omogućava način prijave problema u svojoj sredini, a vlastima omogućava saznanje što ljudi misle da treba popraviti.

Nataša Vrhovec i Ivor Toth u finale su ušli idejom "automehaničar za žene". "Zamislite ženu koja od mehaničara odlazi sa ispravnim autom, predivnom frizurom i lakiranim noktima", ukratko je opisala ideju Nataša.

Denis Rujer, u finale je ušao svojom idejom "vertikalni vrt", a radi se o inovativnom načinu razmještanja cvjetnih posuda po zidu pomoću magneta. Vertikalni vrt, svojom prilagodljivošću, otvara kreativne mogućnosti uređivanja prostora.

Kako finalisti dalje razvijaju svoje ideje, na kakve prepreke nailaze te što na sve kaže stručni žiri, pročitajte OVDJE.

U tijeku je i velika nagradna igra u kojoj poklanjamo knjige iz područja marketinga, managementa i financija - prijavite se i osvojite neku od ovih poučnih nagrada!

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare