To je to što me zanima!

Pošaljite nam svoju uskršnju priču i osvojite 200 kuna!

Pametna kuna vas poziva da s nama podjelite svoja zanimljiva iskustva vezana uz razdoblje Uskrsa i osvojite nagradu od 200 kuna!
Vidi originalni članak

Uskrs se bliži, a Pametna kuna misli na vas i vaš blagdanski budžet! Neka ovaj Uskrs za vas i  vašu obitelj bude poseban - nagrađujemo vaše tri najbolje priče s 200 kuna! 

Svojih 200 kuna možete osvojiti u slučaju da odaberemo i objavimo vaš tekst na portalu. Vjerujemo kako imate mnoštvo ideja, anegdota i zanimljivosti vezanih uz razdoblje Uskrsa, koje će poslužiti kao savjet ostalim čitateljima te pomoći im u naumu da Uskrs prođe čim financijski bezbolnije.

Koja je vaša Uskršnja priča? 

Napišite nam dobar savjet za, primjerice, neku od sljedećih tema:

  • uštedu prilikom kupovine, 
  • bojanje pisanica, 
  • organiziranje putovanja ili izleta
  • ili nešto što se vama čini zanimljivo i poučno?

Svoje priče možete nam poslati putem obrasca "Pošaljite svoj članak" koji možete naći ispod ovog članka. Klikom na obrazac otvara se forma za unos vaših podataka i  vaših članaka. Ukoliko želite svoju priču poslati u nekom drugom obliku možete i priložiti tekst u  doc formi. Rok za slanje je 26. ožujka do 12 sati (podne), a nagrađene tekstove objavljujemo 27.,28. i 29. ožujka na Pametnoj kuni. 

Olovke u ruke, tastature pod prste i pišite! Sretno!

Idi na 24sata

Komentari 1

  • JadrankaBiškup 20.03.2013.

    jaja iz vlastite prizvodnje, farbana vlastitim ljuskama crvenog luka. suho meso vlastita prizvodnaj, hren iz vlastitog vrta, brašno iz vlastite pšenice, i naravno pićence iz vlastitog vinograda, i onda šta reći.

Komentiraj...
Vidi sve komentare