To je to što me zanima!

Tko je osvojio 200 kuna za priču o preuređenju doma?

Savjeta i priča na temu povoljnog i poprilično samostalnog preuređenja doma i okućnice bilo je puno te je bilo teško odabrati najbolje. Saznajte koga smo nagradili
Vidi originalni članak

Proljeće i toplije vrijeme svakako su poziv na pokretanje fizičkih poslova oko preuređenja doma, a Pametna kuna je odlučila s 200 kuna nagraditi vaše tri najbolje priče o samostalnim radovima u domu i okućnici.

Prilikom preuređenja svoga doma itekako možete uštedjeti koju kunu ako sami ili uz pomoć prijatelja napravite određene radove poput police za knjige ili izrade ormara, postavljanja pločica, sadnje voća i povrća u vrtu te izrade dekorativnih predmeta. Uz mnoštvo anegdota i zanimljivosti vezanih uz povoljno preuređenje te samostalne radove u kući, nagrađeni članci mogu vam pomoći u naumu da i vaši skorašnji radovi prođu što financijski bezbolnije.

Priče koje su osvojile 200 kuna napisale su:

  • Jadranka Šarić,
  • Kristina Matošić i
  • Mihaela Vargašević.

Dobitnice ćemo o osvojenoj nagradi obavijestiti, a njihove nagrađene tekstove objavljujemo, 1., 2. i 3. svibnja na Pametnoj kuni. Zahvaljujemo svim čitateljima koji su poslali svoje tekstove te ih pozivamo da i dalje prate Pametnu kunu i sve buduće natječaje.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare