To je to što me zanima!

Postanite magnet koji će privlačiti novac

Usvojite dobre navike, stječite, štedite, ulažite novac i tako ćete polako graditi svoje carstvo, ostvariti blagostanje i ispuniti svoje želje
Vidi originalni članak

Ako mislite kako ste radom i rezultatima dokazali sposobnost, pamet, iskustvo i talent, a to se nije odrazlilo na vašem novčaniku, moguće je da ste vi tzv. odbojnik za novac. Mislite li da neki ljudi jednostavno privlače novac, niste u zabludi jer postoje i “magneti” za novac. Tajna privlačenja, ali i odbijanja novca je u našim podsvjesnim uvjerenjima, nehotičnom ponašanju i nesvjesnim gestama. Ako novac bježi, promijenite negativan način razmišljanja, odbacite pretpostavke poput one: “Nisam ja te sreće”. Kreativno pristupite svom poslu i uživajte u svakom postignutom uspjehu. Umjesto da bezglavo trčite za novcem, privucite ga na bankovni račun optimističnim načinom razmišljanja. Uz pozitivnu autosugestiju i vi možete postati magnet za novac.

- Napravite popis stvari koje biste željeli u životu, bez
obzira na vaše trenutačno financijsko stanje. On će vas osloboditi okova koje postavlja stalno razmišljanje o nestašici.

- Pročistite um i oslobodite se svega onog što vam crpi energiju. Pritom budite iskreni prema sebi i ne obazirite se na to što drugi o vama misle. Postavite čvrste granice, koje će vas zaštititi od iskorištavanja okoline.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare