To je to što me zanima!

Radi ono što voliš: I tvoj posao iz snova ima mitove i zamke

Strast prema poslu treba se ‘zaraditi’, a ne tragati za idealnom karijerom. Najveći problem su prevelika očekivanja, a najgori savjet da slijediš samo svoje želje
Vidi originalni članak

Ne tražite savršen posao, kažu stručnjaci, na poslu razvijajte svoje vještine i pametno ih koristite. Neki cijeli život znaju što žele raditi, a drugima otkrivanje karijere iz snova ipak iziskuje više vremena. Najgori poslovni savjet koji vam netko može dati je onaj da slijedite svoje želje i strasti prema određenom poslu, kažu stručnjaci.

Želite li posao obavljati strastveno i biti sretni, ne tražite idealan posao, nego prihvaćajte izazove i birajte kreativne zadatke u kojima se možete dokazati. Iskoristite pametno i sve tečajeve te mogućnosti da biste na kraju “zaradili” strast prema poslu koja će vas učiniti sretnijima. 

Velika očekivanja

Najveći problem su očekivanja, kažu stručnjaci. Kad mislite da je baš ovaj posao savršen, ulazite u njega s previše očekivanja pa ćete se razočarati.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • HEAL 25.09.2012.

    nema ružnog posla,svaki posao je lijep samo, kako mi pristupamo njemuu i kako si ga mi činimo lijepim... sve ovisi o nama kakv stav i razmišljanje imamo

  • diba_1 25.09.2012.

    radio bi svatko ono što voli, čitav život podreditome, a ne može dobiti ni posao koji ne voli.

  • Aranka 25.09.2012.

    Ako nemožeš raditi ono što voliš, pronađi najbolje u onome što ti se trenutno nudi! I zapamti....gdje bolje - tu dulje!

Komentiraj...
Vidi sve komentare