To je to što me zanima!

Tvrtke koje su osvojile obožavatelje diljem svijeta

Ikea oduševljava dizajnom i kreativnošću, Apple inovativnošću, a Google praktičnošću, zbog čega su najpopularnije tvrtke među kupcima u svijetu
Vidi originalni članak

Dobar rad, kvaliteta i vizija tvrtke odgovorni su za ljubav kupaca, i to doslovno. Velike tvrtke poput Ikee, Applea i Googlea imaju na desetke fun siteova, koje su pokrenuli kupci i korisnici iz ljubavi prema onome što nude te zato jer to njihov život čini sretnijim, ljepšim, kreativnijim i kvalitetnijim. Ikea je najveći svjetski prodavač namještaja i ljudi su za njihov proizvod spremni prijeći nekoliko državnih granica te provesti cijeli dan u istraživanju. Jer Ikea ima ono što drugi nemaju - cijenu, kvalitetu i originalnost. Kod njih je doista moguće opremiti stan za, u usporedbi s drugima, pristojnu cijenu. Potpuno drukčija industrija, ali ništa manje omiljena je ona Disneyeva. Svijet mašte i animiranih likova dio je svačijeg djetinjstva, no i u odrasloj dobi njegovi likovi nastavljaju nas nasmijavati i uveseljavti. Disney čini svijet ljepšim, šalje važne životne poruke kroz priče neobičnih likova i zato je jedan od najpopularnijih u poslovnom svijetu.

OMILJENI APPLE
Appleova popularnost, sudeći prema broju i predanosti urednika fun siteova, mogla bi postati zasebno zanimanje. Siteovi poput Apple Bloga i Macrumorsa toliko su iscrpni u prijenosu i raščlanjivanju noviteta Appleova rada da se mogu nazvati njihovom biblijom.

NAJDRAŽI APARAT
Ljubitelji fotografije možda će očekivati više, no samo Canon od svih proizvođača fotoaparata ima svoj fun site. Na njemu ćete pronaći sve podatke o novitetima, starim aparatima i kamerama, načinima uporabe te što boljem fotografiranju.

NINTENDO NA VRHU S PAR IGRICA
Zaluđenost Super Marijem vladala je 15 godina, a Nintendo je postao omiljena razbibriga. Dvadeset godina poslije Nintendo je opet popularan zahvaljujući uspješnosti Wii-ja.

POSLODAVAC I RADNIK IZ SNOVA
Mnogi Googleovi zaposlenici reći će da je njihov poslodavac industrija iz snova. Kreativni rad i neprestani poticaj usrećuju zaposlenike, a korisnicima olakšava život.

BUFFET KAO VJEČNA INSPIRACIJA
Nema puno hladnih, a popularnih biznismena kao što je Warren Buffet. Divljenje njegovu radu i uspjehu seže sve do Južnoafričke Republike, gdje također ima fun site. Tražite li poslovnu inspiraciju, sve o njegovu radu i poslovnim potezima tamo ćete pronaći.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare