To je to što me zanima!

Vaga je dobri duh tima, a Škorpion ne voli drame

Ako su zadovoljne poslom, Ribe će se predati radu maksimalno, Vodenjaci će otići čim im postane dosadno, a Jarci moraju imati puno posla
Vidi originalni članak

VAGA JE NAJBOLJI TIMSKI IGRAČ

Najpopularniji su na poslu zahvaljujući svom šarmu, dosjetljivosti i smislu za humor. Budući da su uvijek u potrazi za ravnotežom, tu energiju prenose i na radno mjesto pa ga čine ugodnim za posao. Pokazali su se odlični kao menadžeri za rješavanje konflikata. Budući da u svakom zadatku razmatraju sve opcije, konačan rezultat zna kasniti, ali je zato iscrpan i potpun.

ŠKORPION SNAŽNA I SAVJESNA OSOBNOST

Škorpioni ne vole pričati o svojim brigama bilo koje tematike na poslu, no ako im nešto smeta u radnom okruženju svakako će to pokazati. Najbolje rade u profesionalnim okruženjima koja im omogućuju da se fokusiraju na odgovornosti. Na višim pozicijama su iznimno savjesni i odgovorni. Uredske drame ih uopće ne zanimaju, no reagirat će ako se drugi prema njima ne odnose s poštovanjem. Njihov intenzivan karakter katkad djeluje zastrašujuće, ali njihovoj marljivosti i fokusiranosti se mnogi dive.

STRIJELAC PREUZIMA PREVIŠE POSLA NA SEBE

Strijelci su zabavni i stvaraju odličnu atmosferu na poslu. Iz njih zrači samopouzdanje i entuzijazam pa zato na sebe preuzimaju i više posla nego što to mogu podnijeti. Ako im ostane pregršt nedovršenih zadataka, jako će se brinuti, a to raspoloženje utjecat će tim. Vrlo su sposobni i pametni ali trebaju pronaći ravnotežu u poslu.

JARAC VOLI PREGRŠT POSLA

Jarci će najbolje raditi u okruženjima u kojima osjeća izazov. Izrazito su produktivni, ali uzvrpoljit će se ako nemaju dovoljno posla. Svoj uspjeh temelje na gajenju prijateljskih odnosa s kolegama. No njihova velika motivacija i dobroćudnost naglo će se okrenuti uoče li da se njihov naporan rad ne plaća dovoljno.

VODENJAK TRAŽI IZAZOVE U POSLU

Pripadnici ovog znaka vole iskušavati različite stvari i cijene kada im nadređeni dodijele nove odgovornosti. Vodenjak je veliki radnik i dat će sve od sebe na poslu. Lako sklapa prijateljstva jer je odan i misli na potrebe drugih. No brzo im može postati dosadno pa će zato uvijek tražiti bolje i zanimljivije ako im sadašnji posao dosadi. 

RIBA DAJE SVE OD SEBE

Iznimno su lojalni i marljivi radnici, ali samo ako su zadovoljni poslom. Zadovoljna Riba potpuno će se predati svojoj tvrtki i iskreno vjerovati u ono što radi te se maksimalno disciplinirati. Ako mrze svoj posao, Ribe će to svima pokazati te radno vrijeme potrošiti na maštanje o boljem poslu i životu. Ribe su izrazito intuitivne, a najbolje se iskazuju na poslovima psihologa, fizikalnog terapeuta i umjetnika.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Pichlyk 21.09.2009.

    Fali vam pola astroloških znakova ili čeka imat i drugi dio? Btw, vage znaju bit vrlo neudlučne, uvijek nešto važu, pa čak i ono nebitno, i kad se konačno za nešto odluče još uvijek se pitaju da li su ispravno odlučile ? S vagama ni na nebu, ni na zemlji. A škorpioni mogu biti vrlo opasni igrači, uvijek je onako kako oni kažu, uvijek moraju bit u pravu pa čak i ionda kada nisu. Sve mora biti pod njihovom. Sa škorpionima uopće nije lako. Ovdje prije svega mislim na muške škorpione. Ne moram ni pričati koliko su otrovnog jezika, skloni bolesnoj ljubomori i osvetama. No da ne ispadne da generaliziram... sam znak nije dovoljan da bi se nekoga astrološki analiziralo, bitno je više faktora kao što si podznak, mjesec, te raspored planeta po znakovima i kućama te njihovi aspekti.

  • crna_25 21.09.2009.

    jbte slažem se..ja sam vodolija-sve tačno hehehe

  • maraaa 21.09.2009.

    živjeli jarci....

Komentiraj...
Vidi sve komentare