To je to što me zanima!

Za uštede u kućanstvu pratite newsletter Pametne kune!

Kada povećanje prihoda nije opcija, sprječavanje "curenja" novca te male uštede u svim područjima života postaju obiteljska obaveza. Načine saznajte u newsletteru!
Vidi originalni članak

Ako vodite kućni budžet, koristite internet za informiranje o aktualnostima iz svijeta potrošnje i štednje, prijavljujete porez ili mijenjate karijeru,svakako se registrirajte na newsletter Pametne kune -  jer tako možete imati pristup savjetima iz svijeta osobnih financija, obavijestima o nagradnim igrama,  ekskluzivnim sadržajima i raznim dodatnim pogodnostima - i sve to možete jednom mjesečno primati i na vašu mail adresu! 

Da biste se predbilježili za primanje newslettera, dovoljno je samo postati registrirani član portala 24sata.hr te u postavkama svog profila izabrati opciju - primanja newslettera Pametne kune. 

Savjeti za uštedu

Povodom skorašnjeg Svjetskog dana štednje, ovaj će newsletter biti u potpunosti posvećen raznim, a jednostavnim načinima štednje i uštede u kućanstvu i životnim navikama svih članova obitelji. Uz ekskluzivni sadržaj svim smo korisnicima, koji primaju newsletter, pripremili i super iznenađenje, stoga ne čekajte s prijavom jer vas već sutra u inboxu vašeg maila očekuje prvi newsletter Pametne kune.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare