To je to što me zanima!

Zamrljana šminka i oguljeni lak stajat će vas radnog mjesta

Svaki šesti šef smatra kako je zamrljana maskara znak da žena obožava tulumariti, a oguljeni lak za nokte ukazuje na nervozu i nepripremljenosti, potvrdila je studija
Vidi originalni članak

Iako su vaše kvalifikacije važne za posao, loš odabir makeupa mogao bi vas koštati novog radnog mjesta, potvrdila je studija britanskog trgovačkog lanca Debenhams provedena na 2000 šefova. 

Svaki četvrti šef priznaje da kandidatkinja za posao djeluje nervozno i nepripremljeno, ako ima ima neuredne nokte i oguljeni lak. Loš znak su i ispucali vrhovi jer se doimate lijeni, a svaki šest šef tvrdi da zamrljana maskara ukazuje na to da obožavate tulumariti, piše Daily Mail

Također, zamrljani ruž šefovi vide kao bezbrižnost, a loše naneseni puder je za njih znak da žene ne obraća dovoljno pažnje detaljima, potvrdila je studija. 

- Makeup i odabir pravog mirisa su jednako važni kao i čista te ispeglana odjeća. Prirodniji look je zapravo put do uspjeha - istaknula je voditeljica istraživanja Sara Stern iz tvrtke Debenhams. 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • korisničko ime zauzeto 03.10.2012.

    U svojih 16 godina radnog staža vidio sam puno svakakvih ljudi. Vidio sam i to da ljudi koji NEMAJU novaca za šminkice, frizure novu odjeću itd. A mogu reći samo ovo: bolji su i kvalitetniji radnici od napirlitanih i nakinđurenih osoba koji imaju noce cipele, štiklice, odjela, kostimiće itd. Većina Vas poslodavaca zaboravila je da odjelo ne čini čovjeka a na razgovor za posao nitko neće doći pijan, zmazan već će obući ono kaj ima pa makar to bila majca s placa.

  • majaos_1 02.10.2012.

    de nemojte pretjerivat s tim da su šefovi uvijek ovakvi i onakvi, ako je netko došao do toga da ide na razgovor znači da sve kvalifikacije ima, prema tome vrlo je neodgovornoi neprisojno doći neuredan, značilo to prljave nokte, masnu kosu, razmazanu šminku, smrad znoja ili što god. To je jednostavno pristojnost i kultura. nitko od vas što lupate minuse i pametujete ne bi zaposlio nekog takvog, ako ima osoba sa istim kvalifikacijama koja je došla uredna (uredna-ne nužno našminkana i u kostimiću, a i to ovisi o poslu za koji dolazi).

  • nikola2007 01.10.2012.

    Poveći delkolte i estetska kirurgija garantira povišicu !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare