To je to što me zanima!

Zdravo mršavljenje uz stručnu podršku dostupno je svima!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
'Mršavimo zajedno' prvi je web servis koji vam omogućava pristup redukcijskim jelovnicima pripremljenima od strane nutricionista i prilagođenima vašim potrebama
Vidi originalni članak

Prvi puta u Hrvatskoj predstavljamo web servis koji svojim korisnicima nudi zdrav, stručan, kontroliran i personaliziran pristup mršavljenju! 

Web adresa www.mrsavimozajedno.hr nova je destinacija za sve koji žele stati na kraj svojoj borbi sa viškom kilograma – i to prije ljeta. Online klub 'Mršavimo zajedno' razvijen je u suradnji s priznatim  nutricionistima, trenerima, psiholozima i drugim stručnjacima. Prvi je online projekt ove vrste u Hrvatskoj, a ideja za program nastala je prije nekoliko godina u redakciji Zdrave krave, koja je kroz stručno vođeno, zdravo mršavljenje pomogla brojnim čitateljima i čitateljicama živjeti zdraviji, sretniji život. 

Efikasan gubitak kilograma (prosječno jedan kilogram tjedno), usvajanje zdravih životnih navika te održavanje postignutog stanja uz podršku stručnjaka i ostalih članova Kluba osnovni su ciljevi ovog programa. Jelovnici, treninzi i savjeti koje Klub nudi prilagođeni su potrebama korisnika pa je mršavljenje učinkovito, sustavno i, prije svega, zdravo. 

Započnite s programom!

Kako biste postali član Kluba i dobili pristup svim pogodnostima, potrebno je proći jednostavan proces registracije sa specifikacijom trenutnog stanja tijela. Članstvom u klubu ostvarujete pravo na: 

  • Uravnotežene jelovnike za redukciju tjelesne težine
  • Treninge za oblikovanje tijela
  • Savjete stručnjaka
  • Podršku članova unutar vaše skupine
  • Program održavanja tjelesne težine
  • Kontrolu osobnog napretka i planer aktivnosti 

Nakon registracije, bit ćete smješteni u odgovarajuću kalorijsku skupinu kako bi jelovnici i ostale pogodnosti bili što bolje prilagođeni vašim potrebama. Članstvo u klubu plaća se na razini tri, šest ili 12 mjeseci, a početna cijena članarine u promotivnom razdoblju iznosi samo 89 kn za tri mjeseca članstva

Program mršavljenja kontinuirano se nadograđuje pa će članovi Kluba nakon kratkog perioda dobiti pristup novim jelovnicima, vježbama i savjetima. Ukoliko naiđete na poteškoće u svom procesu mršavljenja, uvijek možete uputiti pitanje nekom od naših stručnjaka ili se motivirati kroz razgovor s ostalim članovima Kluba, uz zadržavanje anonimnosti. Nakon postignute ciljane težine, predlažemo da nastavite s programom održavanja težine koji jamči izostajanje zloglasnog 'jo-jo efekta'. 

Posjetite www.mrsavimozajedno.hr, informirajte se o klubu 'Mršavimo zajedno' te postignite i održite željenu tjelesnu težinu već prije ljeta. 

Stručni suradnici jamac su kvalitete

U kreiranju programa Kluba sudjelovali su nutricionisti, psiholog i fitness treneri. Njihov je zadatak bio osmisliti kvalitetan program koji će korisnicima osigurati rezultate koje očekuju. Dugogodišnji suradnici portala Zdrava Krava i priznati stručnjaci bit će dostupni članovima Kluba koji će im moći postavljati pitanja ukoliko naiđu na poteškoće. Posebno je ovdje bitna podrška psihologa, kao i zajednice ostalih članova Kluba. 

Nutricionistički tim:

Doc. dr. sc. Darija Vranešić Bender, dipl. ing.

Sandra Krstev Barać, mag. nutricionizma

Mirja Jošić, dipl.ing. nutricionizma

Psiholog:

Igor Čerenšek, mag. psihologije

Treneri:

Marino Bašić, prof. kineziologije

Barbara Horvat, osobna kondicijska trenerica

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare